Nejste přihlášen/a.
Mám starší mobil Huavey P9 litle s verzí systému Android 9. V mobilu mám několik adresářů s hudbou. Ale ať nainstaluji jakýkoliv přehrávač hudby, tak se v nabídce objeví vždy jen jeden ten samý adresář. K ostatní hudbě nemám žádný přístup. Pokud spustím soubor s hudbou v jiném adresáři například v souborovém manažeru, tak se přehraje jen ten jeden soubor, ale další už nepřehraje. Všechnu hudbu mám na paměťové kartě. Nemáte někdo radu co s tím. Děkuji.
Díky všem za rady. Nakonec pomohlo, že jsem odinstaloval všechny přehrávače, a zakázal přehrávače, které jsou součástí Androidu, I když jsem nastavil přehrávař tcmd jako výchozí, tak se hudba dále trvrdošíjně přehrávala v přehrávačích Androidu. Potom se mi konečně objevil přehrávač Totalcomanderu, a tam už vše chodí v pohodě.Jen andresář musí obsahovat playlist(M3U) jinak tcmd přehrává jen jeden soubor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.