Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Laserová tiskárna tiskne pruhy

Od: vasekp odpovědí: 5 změna:
Zdravím,
tiskárna OKI B401dn mi před časem začala tisknout na papír takové černé znečištění, místy pruhy a když se jedná o větší černou plochu, tak jsou tam naopak bílé čáry viz první fotka. Na druhé fotce je konec druhé stránky, kde nic být nemá, ale udělala se tam šmouha. Zkoušel jsem už na sucho lehce vyčistit hadříkem optický válec i celé jeho okolí, ale změna téměř žádná. Toner jsem kupoval před časem neoriginální, ale kompatibilní asi za 200 Kč. Mezitím jsem však už vytiskl strašně moc stránek. Na druhou stranu, když jsem viděl, kolik toneru je v samotné válcové jednotce, tak bych se nedivil, kdyby to do teď jelo na zbytek toho původního... Kde by mohl být problém? Díky za rady!

Laserová tiskárna tiskne pruhy
Laserová tiskárna tiskne pruhy #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vasekp
hodnocení

EDIT: Ta šmouha byla jen výjimka na prvním výtisku po vyčištění, u dalších kusů už není.

hodnocení

0x

Taky by vás neubylo, kdybyste mobilem vyfotil celou stránku a ne jenom nějaký detail.

Pokud jsou ty pruhy vytištěné jen na ohraničeném obdélníku na stránce, tak bych tipoval na problémy s pamětí, jak v tiskárně tak v počítači. Začal bych tam, kde se vždycky má začít - tiskem vzorové stránky přímo z jejího panelu, měla by něco takové umět. Potom bych ještě zkusil zkušební výtisl z nabídek v ovladači tiskárny.

vasekp
hodnocení

Na celé stránce by nebylo nic vidět. Krom toho, že je to všude víceméně stejné, tak s nízkým rozlišením kamery telefonu by z toho nic poznat nebylo. Tisk vzorové stránky možný jinak než přes jiné zařízení není. Vyhledejte si, jak tiskárna uvedeného typu vypadá...

Ano, podíval jsem se... Ale vy zřejmě ne.

A rozlišení mobilu? U dnes normálního mobilu je takové že hravě strčí do kapsy běžné fotoaparáty scannery.

Laserová tiskárna tiskne pruhy #3
vasekp
hodnocení

Máte pravdu, testovací stránka vytisknout jde, to se omlouvám. Tady posílám její vzhled.
Laserová tiskárna tiskne pruhy #4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]