Zdravím, chtěl bych se zeptat, co dělám špatně, když mi nejde zrcadlit video z mobilu do TV. Jedná se o videa z aplikace Netflix nebo Disney. V TV je možnost zrcadlení přes Chromecast, to potvrdím, v mobilu (zkoušel jsem i notebook) dám sdílet na zařízení, najdu TV a spojím. V tu chvíli se obraz z mobilu nebo notebooku zobrazí. Když ale pustím zmíněné aplikace, obrazovka zčerná a jde je zvuk... Pořadí prosím někdo, co udělat jinak, nebo to jen prostě nejde kvůli blokování v těch aplikacích? Díky za rady.
Google home TV nevidí, v těle jtu ale je Miracast a ne Chromecast... Možná je to tím že jsem v Saúdské Arábii a je to nějak blokované, nefunguje tu skoro nic, tak mám asi smůlu...
re4zon
A co to je za televizi? Je tvoje a wifi je taky tvoje?
Televize je LG, je to hotelová televize a Wi-Fi taky. Zkoušel jsem i propojení přes mobilní hotspot, který je přes VPN do ČŘ. Tím jsem zprovoznil Netflix a Disney+ v mobilu, že už tam funguje, ale kromě YouTube do té televize nedokážu přeposlat jakékoli video, resp.funguje pouze zvuk a obrazovka je černá (YouTube jede úplně normálně).
Já nevím jestli to je opravdu tímhle, ani jednu ze zmíněných věcí jsem nikdy nepoužíval ale zní to hodně jako DRM (Digital Restriction Managment) jejíž cíl je omezit způsob jakým můžeš konzumovat obsah za který si platíš.
Pro DRM je typické že platící člověk má smůlu a někdo kdo si film prostě stáhne si jej užívá na plno, jakkoliv a kdykoliv chce. Jinými slovy, jsi trestán za to že platíš, skvělé že?
Takže ano, za mě je to těma aplikacema, pokud sami nenabízejí tuto možnost, tak oklika se bude hledat těžko
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.