Nejste přihlášen/a.
D den, jestli by někdo uměl poradit... Příklad: Čtu bulvár (Blesk)-mám zobrazenou stránku Blesku .No a rád bych se podíval na Poraďte- klik-objeví se stránka Poraďte(hurá)- rozkliknu odpovědi na otázku, zatím dobrý.. Chci jít zpět na Poraďte- klik na šipku Zpět a... objeví se stránka Blesku . Zkoušel jsem v ovl.programech hýbat s citlivostí myši i dvojkliku,
zdá se že bezvýsledně. Myš bezdrát, ale vyzkoušena i USB drátová. Kde hledat nápravu? Stolní Lenovo, W10, IT převážně
FF. Díky. Ale teď koukám, že mám i trable odznačit zatržítko Upozornit na odpo e-mailem..
zkusit ovládat klávesnicí (šipky numpadu=směr, nulaklik) , případně jiná myš, nebo touch
A jaké máte softér a jaký máte hardwér?
zkusil bych nabootovvat jiný OS na neznámém hardwéru, tím se nalezna ve víně pravda
máš jiná vsupní zařízení? touchpad, trackpoint , dotyk a péro?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.