Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zvětšit v firefox menu+záložky?

Od: rotorod® odpovědí: 5 změna:
dobrý den
prosím Vás, nevíte jak zvětšit hlavní nabídku lištu záložek v prohlížeči firefox? najednou nevím proč ale je to všechno menší. Podotýkam, že zvětšení stránky v % nepomáha. To se zvětšuje pouze samotný obsah stránek. Ale ja potřebuji zvětšit nabídku. Tohle všechno mám menší než obvykle...
děkuji za rady pokud víte

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pravou myší klik na horní lištu / Nastavení tlačítek a lišty / Dole máte velikost / klik jakou chcete / Klik na hotovo

hodnocení

mám tu jen 2 varianty (výchozí a pro dotyk), ale to je jen nepatrně větší. To se mě nezvětšilo skoro vůbec. Ale díky za radu. Nijak jinak nejde?

hodnocení

0x

Nepomohl by třeba tento postup? o106.com/... Nemůžu vyzkoušet, firefox nepoužívám... Vím, je to pro Linux, ale nastavení bude stejné

hodnocení

tohle jsem zkoušel ale nepomohlo, jakože to bylo moc male nebo moc velké, neni nic mezi tím...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]