Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám ovladač na HP LJ 1018

Od: aktiyata® odpovědí: 5 změna:

Prosím, kdo mi může poradit s instalací tiskárny HP LJ 1018 na Win 11. Už jsem vyzkoušela několik rad a stále se nedaří. Máte někdo funkční ovladač? Děkuji za každou radu. Jitka

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

2x

driverscloud.com/...

Tohle mi fungovalo. Odpojil jsem tiskárnu od notebooku (USB), provedl jsem stahování, program mi řekl, abych propojil tiskárnu, a to bylo hotové. Trvalo to asi 15 vteřin

To je vlastně ovladač HP Windows 8. Pokud si ji chcete stáhnout z důvěryhodnějšího zdroje:

ftp.hp.com/...

nebo tady support.hp.com/...

hodnocení

Super, fakt se povedlo. Na těch stránkách už jsem byla, ale po připojení tiskárny se instalace zasekla a nešla dál.

Ten odkaz jsem tady už dříve našla. Teď mne napadlo přehodit připojení USB do vedlejší zdířky a instalace se dokončila. Nastavila jsem tiskárnu jako výchozí a vytiskla zkušební stránku.

Děkuji za pomoc ! Jitka

111®

Problém byl pravděpodobně v tom že se tiskárna připojuje až na vyzvání počítače při instalaci. Tedy ne připojit a pa instalovat ale přesně opačně

hodnocení

Tak to jsem také zvorala a ještě jednou děkuji ;)

111®

Hlavně že se to podařilo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]