Nejste přihlášen/a.
Prosím, kdo mi může poradit s instalací tiskárny HP LJ 1018 na Win 11. Už jsem vyzkoušela několik rad a stále se nedaří. Máte někdo funkční ovladač? Děkuji za každou radu. Jitka
2x
Tohle mi fungovalo. Odpojil jsem tiskárnu od notebooku (USB), provedl jsem stahování, program mi řekl, abych propojil tiskárnu, a to bylo hotové. Trvalo to asi 15 vteřin
To je vlastně ovladač HP Windows 8. Pokud si ji chcete stáhnout z důvěryhodnějšího zdroje:
nebo tady support.hp.com/...
Super, fakt se povedlo. Na těch stránkách už jsem byla, ale po připojení tiskárny se instalace zasekla a nešla dál.
Ten odkaz jsem tady už dříve našla. Teď mne napadlo přehodit připojení USB do vedlejší zdířky a instalace se dokončila. Nastavila jsem tiskárnu jako výchozí a vytiskla zkušební stránku.
Děkuji za pomoc ! Jitka
Problém byl pravděpodobně v tom že se tiskárna připojuje až na vyzvání počítače při instalaci. Tedy ne připojit a pa instalovat ale přesně opačně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.