Nejste přihlášen/a.
Prosím, kdo mi může poradit s instalací tiskárny HP LJ 1018 na Win 11. Už jsem vyzkoušela několik rad a stále se nedaří. Máte někdo funkční ovladač? Děkuji za každou radu. Jitka
Tohle mi fungovalo. Odpojil jsem tiskárnu od notebooku (USB), provedl jsem stahování, program mi řekl, abych propojil tiskárnu, a to bylo hotové. Trvalo to asi 15 vteřin
To je vlastně ovladač HP Windows 8. Pokud si ji chcete stáhnout z důvěryhodnějšího zdroje:
nebo tady support.hp.com/...
Super, fakt se povedlo. Na těch stránkách už jsem byla, ale po připojení tiskárny se instalace zasekla a nešla dál.
Ten odkaz jsem tady už dříve našla. Teď mne napadlo přehodit připojení USB do vedlejší zdířky a instalace se dokončila. Nastavila jsem tiskárnu jako výchozí a vytiskla zkušební stránku.
Děkuji za pomoc ! Jitka
Problém byl pravděpodobně v tom že se tiskárna připojuje až na vyzvání počítače při instalaci. Tedy ne připojit a pa instalovat ale přesně opačně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.