Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám na Seznamu mailovou poštu. (A používám úspěšně Ad block.) Takže, 1. Dříve se mi nové zprávy zobrazovaly tučně, dokud se nepřečetly. To zmizelo a nejsem schopen najít nějaké nastavení. 2. Dále , pro přihlášení, mi vadí každé vypisování mailové adresy. Heslo chápu.(Celkově mi to obslužně nevyhovuje) Děkuji. Prohlížeč používám Edge.
nemusíš řešit reklamy, šmírování (pokud snad používáš jeden profil pro mail, a brouzdání, pak se seznam cookie na stránkách seznamu lepí jak *** na košili a nezbavíš se toho), nepodtrhávání nadpisů, otravné žebrání o telefoní číslo při loginu přes to jejich webové rozhraní. Prostě v Mailovém klientu nastavíš 2 ip adresy, 2 porty , jméno, heslo a máš vystaráno . UI, ostatní věci si můžeš nastavit jak chceš a né jak lukasević urćil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.