Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nastavit Seznam mail?

Od: andrej® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den. Mám na Seznamu mailovou poštu. (A používám úspěšně Ad block.) Takže, 1. Dříve se mi nové zprávy zobrazovaly tučně, dokud se nepřečetly. To zmizelo a nejsem schopen najít nějaké nastavení. 2. Dále , pro přihlášení, mi vadí každé vypisování mailové adresy. Heslo chápu.(Celkově mi to obslužně nevyhovuje) Děkuji. Prohlížeč používám Edge.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cyryl
hodnocení

4x

pouzivej mailovou aplikaci a ne webove stranky

Přesně tak. tam jsi pánem svého IMAPu.

hodnocení

Trochu upřesnit prosím.

nemusíš řešit reklamy, šmírování (pokud snad používáš jeden profil pro mail, a brouzdání, pak se seznam cookie na stránkách seznamu lepí jak *** na košili a nezbavíš se toho), nepodtrhávání nadpisů, otravné žebrání o telefoní číslo při loginu přes to jejich webové rozhraní. Prostě v Mailovém klientu nastavíš 2 ip adresy, 2 porty , jméno, heslo a máš vystaráno . UI, ostatní věci si můžeš nastavit jak chceš a né jak lukasević urćil.

111®
hodnocení

2x

no nainstalovat si třeba Thunderbird a tam si nastavit tvůj účet.

hodnocení

No tak jsem zkusil registraci Outlook a mail ze Seznamu to neumí, neprojde to. Zkusím tedy Th.

To se mi nezdá, že by Outlook neuměl poštu na Seznamu. Ono jde vlastně jen o správné nastavení. Jak serveru příchozí pošty, tak odchozí pošty. To jsou dvě různá nastavení, nepoplést.

111®
hodnocení

0x

Nejdříve vypnout Ad Blick a uvidí se

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]