Nejste přihlášen/a.
"All-in-One Wind Top AE2220"
Stolní počítač, vlastně vypadá jako monitor, a kněmu je přídavná klávesnice (bez té krabice pod stolem),
monitor se dá ovládat tahem prstů jako třeba mobil...
ALE: jak do něj dostat :
Word + Adobe
k účelu: vytvořit dokument do kterého vložím i obrázky z Malování, převést do na PDF, odeslat např.mailem...
předem všechny šikovné lidi zde zdravím,
a
předem děkuji za konkrétně použitelnou odpověď pro laika -dosud mám za sebou marné pokusy o instalaci z internetu..takže
asi i
jak "odinstalovat" to co se mi anepodařilo spustit... uf
(jako PC laik nemám k případné odborné diskuzi čím přispět)
toto jsme zkoušeli: "LibreOffice" -nerozchodilo se do stavu k používání hlavně: Word + Adobe,
teď je to tam několikrát částečně nainstalované ...
co teď?, jak to odinstalovat tak, aby se dalo už nainstalovat ze zdroje z kterého se Word + Adobe skutečně rozchodí k praktickému používání
Je to škoda, jinak jako prohlížeč YT funguje perfektně i prohlížet fotky + malování
... prakticky do něj potřebuji ještědostat a používat jen právě: Word + Adobe
Co je za problém? Jaký je současný stav? Nějak jstem to nepochopil, za mě je formulace dotazu nepoužitelná. Ale trvat na microsoft a adobe , asi bude kámen úrazu
a hlavně co si přestavuješ pod pojmem "Adobe" a prohlížeč YT?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.