Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Účet gmail

Od: slavo® odpovědí: 6 změna:

Myslel jsem si, že kdyý už budu mít smart telefon ke kterému musí být založen účet gmail, tak už na ten účet se nemusím přihlašovat, že jsem přihlášený trvale.

A najednou mi na mail přišla zpráva, že se musím přihlásit jinak mi ten účet zanikne.

Jak to tedy je?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V první řadě zkontrolovat zda se nejdená o podvodný e-mail a jako google se jen netváří.

Pokud je to opravdu email od google tak záleží i na tom, zda máte v mobilu povolené nějaké služby, které google účet využívají. Zálohování, nastavenou aplikaci na poštu apod.

hodnocení

Právě jsem v mobilu žádné služby od googlu povolené neměl.

Tak uvidíme za dva roky.

Nyní jsem tam něco povolil - zálohování fotek tak uvidíme protože mi psal, že dva roky jsem se tam nepřihlásil.

Tak jsme to asi kápli. Nepoužívané účty po nějaké době mažou.
To zálohování fotek to vyřeší.

hodnocení

0x

Google účet vyžaduje občasné přihlášení. Dělá to proto, aby mohl odstranit "mrtvé" účty které zbytečně zabírají místo. Dostatečně předem zasílá varování.

hodnocení

0x
Kup si tu nejlevnější aplikaci z google store, klidně za pětikačku a účet zůstane bez dalších podmínek.

eczh
hodnocení

0x

jaký model. můžeš z něj google uplně vypráskat, pokud existuje náhrada založená na AOSP a jde odemknout bootloader pro jeho re-flash

ale jinak je to smutn příběh, většinou u nových telefonů s google android nejde udělat lautr nic bez upsání se velkému bratru

byla to esemeska?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]