Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypnutí náhledů aplikací na hlavním panelu win 11

Od: jasanek odpovědí: 4 změna:

Prosím, nevíte někdo jak vypnout náhledy aplikací na hlavním panelu win 11 při najetí myši. Fungovalo mi to zadáním nové položky do registru dle návodu z internetu, ale asi po nějaké aktualizaci to fungovat přestalo.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

toto nefunguje?

technikaa.com/...

doplněno 25.03.25 20:48:

tak já jsem si dal tu práci - 5 minut - a podle wintip.cz/... jsem to udělal

a žádné náhledy se už neukazují! - maximálně se zobrazí název aplikace pokud na ni najedu a nemám ji zapnutou

takže teď si to musím zase smazat :D protože já právě ty miniatury potřebuju - když mám více dokumentů otevřených

jasanek
hodnocení

Nefunguje, škoda, dřív jsem to měl přes toto a ještě donedávna OK.

wintip.cz/...

zřejmě to přepsala poslední aktualizace windows - takže se vrátit před tuto aktualizaci - ale stojí to za to?...

jasanek
hodnocení

Mega maximálně mě to vytáčí, ale přeinstalovávat se mi opravdu nechce. Přepisuji například položky z pdf do excelu. Najedu si myší na pdf, kliknutím zobrazím, podívám se na položky, kliknutím minimalizuji, kontroluji položky v excelu a do toho se mi zorazí náhled, který mi překryje část excelu, takže musím myší sjet mimo a pak se tam zase vrátit. Obtěžující.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]