Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde je chyba,nová myš nefunguje

Od: achi odpovědí: 13 změna:

Nová myš z prodejny,kde jsen požádala o připravit ji k použití i s baterii,nejde.Prý jen kdyby něco,tak podržet 5 sek.u bluetooth.Na "Nastavení" jsem neúspěšná,postup nejde ke zdaru.Mám jít znovu k prodejci i s myší a bluetoothovým čipem

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

A má počítač alebo notebook bluetooth?

Mám jít znovu k prodejci i s myší a bluetoothovým čipem...abyste nečekal na tazatelku..

Nonek,sú dva typy bezdrôtového pripojenia u počítačových myší. Jedna sa pripojuje cez prijímač,ktorý sa dáva do USB konektora a druhá možnosť je cez bluetooth, kde sa to spáruje v sieti bluetooth a ten malý príjímač a vysielač čo sa dáva do USB nie je potrebný. Medzi systémami sa prepínana na myši. Napr. toto : nay.sk/... . Takže, ak počítač nedisponuje bluetoothom,tak sa dá použiť len jeden systém.

hodnocení

3x
Na BT myších bývá dole přepínač pro volbu mezi režimem BT, nebo dongle 2,4G. Takže prvně si zajistěte toto. Potom případně v PC (jestli je to pro PC, fungovala by i s Android mobilem/tabletem) koukněte do BT zařízení, jestli PC myš vidí. Pokud ano a nebude spárovaná, tak ji spárujte.

hodnocení

2x

Vypněte myš, vyndejte z PC přijímač. Počkejte cca 10sec.

Zandejte přijímač do PC, počkejte cca 10sec a zapněte myš. Držte párovací tlačítko přibližně 5 sec, pusťte a vyčkejte cca 5 sec. Vyzkoušejte, zda už funguje.

achi
hodnocení

Mrzí mě to,ale nic

hodnocení

1x
Co ovladače? Jsou?

hodnocení

0x

Odborníky určitě pobavím, ale mi se jednou stalo totéž. Neuvěříte, myši se nelíbila podložka. Na papíru fungovala skvěle. Musela jsem koupit podložku novou.

hodnocení

0x

Achi, až doluštíš model myši, tak je důležité se podělit, každá ma jíný postup. pokud je to bt myš, tak postup je obvykle:
1. zapnout přepínačem
2. procedura do režimu zjistitelná , třeba drže pravé a prostrřední nad x s - měla by se rozblikat
3. vyhledat v telefonu,tabletu,pc myš
4. připojit
5 volitelně, když to bude chtít kód, zadat, ten manuálu/jinak, bývá 0000

A mohu se vsadit o pět zlatých ,je pazdrátová?

achi
hodnocení

Celá anabáze kolem myši je turecká telenovela,,protože po několika servisech u profesionálů, celé ovládání je pro mne nepřirozené.Vše se kliká vpravo.kde materál klesá,jako má tendenci že se překotí,to je můj pocit na to si nechci zvykat.Už toho mám dost,existule myš,která se kliká ukazováčkem,nebo se to může přepnout.

Takže myš je od začátku funkční? Jen klikání je jinde...? Chápu to správně?

achi
hodnocení

Díky "Nastavení" jsem si po poradě v pc poopravila primární levou/pravou,jako jsem ji měla dříve.Dnes jsem *hej*.Všechno předtím byl děs,ztracené komponenty na reklamaci atd...

hodnocení

0x

Bez urážky, asi budete hodně slabý uživatel, stejně jako já. Měla jsem problém se zápěstím a uviděla v bance u bankéře vertikální myš, tak jsem ji tam vyzkoušela a pak si ji koupila. Na drátě, ikdyž trh nabízí i bezdraovou. allegro.cz/... ;) Myš respektuje postavení ruky, ukazováček ovládá, palec vrací. Tedy tlačítka pod ukazováčkem a palcem. Asi raději vyzkoušejte v prodejně. Ale já svou myš mám moc ráda a placatou si vůbec už nedovedu představit. Jak vypadá?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]