Nejste přihlášen/a.
Ve vašem případě, když máte sim kartu, tam můžete zapojit 4. zařízení.
Nebo naopak, když nebudete mít simkartu, tak tam připojíte modem jako zdroj signálu. A připojit vedle můžete jen 3 zařízení.
To že má tento přístroj bezdrátový LTE modem neznamená, že nemůže fungovat jako klasický router s připojením k jiné síti (DSL, optika, kabelovka) pomocí příslušného modemu.
Na to ten konektor LAN/WAN tam je.
Když mám např. doma 1Gb optiku, tak se nebudu primárně připojovat na 150Mb LTE.
AC750 Wireless Dual Band 4G LTE Router (Archer MR200)
Návod zde včetně obrázků:
Ty porty jsou jen 10/100 Mb/s
a šlo by z jednoho routeru do tohoto routeru zapojit kabel a tento používat v jiné části zahrady o cca 30metru dál?
poněvadž z hlavniho roteru signal na konec zahrady nedojde signal na využití kamery
Ano, routery propojit LAN -LAN a na tom na zahradě vše vypnout, nechat jen zapnutou WiFi se stejnou sítí, stejným heslem, jen s jiným kanálem než je na routeru doma.
Mám takhle propojený tři routery, holt velkej barák a ještě větší zahrada, navíc síť pro mě a síť pro hosty, funguje to bezvadně.
Ne všechn můžeš zapojit zařízení.. 4.port "je programovatelný", to znamená, že si v nastavení, zvolíš, zda bude v bridži jako ty tři předchozí a nebo zda půjde o samostané síťové rozhraní , pravděpodobně typu wan, to znamená defaltní brána sdalšíma featurama jako NAT v nastavení
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.