Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit některé položky v oblibenych?

Od: aja1946® odpovědí: 6 změna:
Nikde to žádnou nabídku nedává, diky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sliepka
hodnocení

3x

Z čeho?

V telefonu, v počítači?

Na stolním počítači mám na hlavní liště v pravo hvězdičku.

Otevřu si oblíbenou stránku se kterou chci pracovat a kliknu na žlutě/modře zbarvenou hvězdičku a otevře se mi nabídka.

(uložit, nebo odstranit položku)

V ní odkliknu, co potřebuji.

--------------

Při zadávání dotazu musíte být konkrétnější a podrobněji rozepsat, na čem pracujete, s čím a co potřebujete.

doplněno 25.02.25 15:00:

Pokud jich tam máte opravdu hodně, tak se na ně dostanete též z těch tří teček, nebo čárek, co máte vpravo nahoře na počítači (pod křížkem). Rozkliknete, a máte nabídku, najedete na záložky vyberete, kterou chcete odstranit a viz výše.

hodnocení

Android tablet Samsung. Ty tečky jsem zkoušela ještě než jsem dal dotaz, nabídne pouze seradit
hodnocení

Android tablet Samsung. Ty tečky jsem zkoušela ještě než jsem dal dotaz, nabídne pouze seřadit abevecedne nebo hromadně, n2ikd by mě nenapadlo, že po kliknutí na seřadit to dá tu možnost zrušit. Dík.

bear
hodnocení

0x

Jaký prohlížeč?

hodnocení

0x

Jestli to je dotykové zařízení (bohužel neuvádíte), zkuste podržet, mohla by vyskočit nabídka.

25.02.25 17:32
hodnocení

Nevyskoci

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]