Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Na každý přijatý e-mail mi chodí třikrát stejný e-mail od mailer-deamon postmaster@centrumholdings.com
Final-Recipient: rfc822, hubinek.jan@volny.cz
Original-Recipient: rfc822, hubinek.jan@volny.cz
Action: failed
Status: 5.2.0
Remoze-MTA:dns, gmmr-2.centrum.cz
Diagnostic-code: smtp;550 5.2.0 <hubinek.jan@volny.cz> Message delivery seems to be cycled (BOB9A2041839)
Neumím anglicky a jsem poučený uživatel IT
Rada je odsud utéct,lepší to nebude! už 4 roky je to tragedie, pomalu se tam nedá poslat mail a taky jsem slyšel,že jejich majil jsou cenzurovány, neodchází.
Jejich e-mailové služby (centrum,volny) jsou spravované diletanty ,kteřží tomu nerozumí, a dokážou to překombinovat, až to takovéhleho stavu. pomalu ani na tyto domény nejde poslat e-mail, a dokonce i jejich antispamový filtr
e-maily tam a odsud cestují přes různé "excellontní" štace, askenery a železné pěstí a prostě výsledkem je nějaký kolotoč v jejich síti
Nic se nezměnilo:
554-antispam103.centrum.cz
Your access to this mail system has been rejected due to the sending MTAs poor reputation. If you believe that this failure is in error,
Jim neni pomoci, když ani nedovolí se představit odesílajícímu serveru, jak chcete po nich, aby vám chodily e-maily?
Rychle pryč odsud
Používám maily centrum, volny i atlas desítky let a naprosto bez problémů. V jednom PC mám Outlook, v druhém PC mám EM Client. Vše šlape normálně a nikdy nebyl problém.
Taktéž používám doménu atlas.cz na můj primární e-mail desítky let. A jsem vcelku spokojená. Nemění každou chvíli design, což mi vyhovuje. Je to minimalistické a nepřeplácené. Výpadky a problémy občas jsou, ale myslím, že podobně jako jinde. Gmail.com nesnážím kvůli náročnosti na procesor a přeplácanému designu, nevyznám se v tom, je to chaos. Pak ještě používám 2 schránky na Seznamu, vzhledově a funkčně ujde a musí si s tím člověk taky trochu pohrát v nastavení.
Používáte tu doménu atlas v mobilním telefonu, v MAIL aplikaci přes protokol IMAP?
Mě to nějak divně zobrazuje přílohy, hrozně dlouho to trvá než se otevře příloha nevím jestli to je telefonem nebo právě tím centrum atlas serverem?
Přes web neříkám, tam není problém
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.