Přátelé, poradíte nějaký opravdu tichý zdroj? Kupoval jsem Adata xpg pylon 650w. Recenze na alze výborné, každý druhý chválí tichost. Osazení neurazí, na první pohled dobrý adept. Jako nevím, jestli jsou ti lidé hluší nebo já přecitlivělý. Zdroj má aerodynamický šum v pohodě, ale z motoru/ložisek se line sic tichý, leč vtíravý brum/šum. Nehledám zdroj s vypínáním fanu, pomalu běžící fan považuju za lepší volbu, ale rád bych se bez zátěže pc držel nějakého kuktivovaného projevu. Cenu bych si představoval do dvou tisíc, ale není to určitě cenou neprůstřelná zeď. Rád bych tip na něco praxí prověřeného. Tichý fan, ale pískající cívky po půl roce mi jsou k ničemu V starém pc jsem měnil fan za arctic p12 a člověk ho prakticky vzato téměř neslyší. Do zdroje v záruce samozřejmě nepolezu, ale šel by ještě vrátit.
Já mám už roky Silverstone NJ520 silverstonetek.com/... ale ten se už pár let neprodává, ale co je horší, nevidím za něj žádnou náhradu, nic bez ventilátoru. Asi tehdy stál o dost víc jak 2000, ale to je po létech provozu už zapomenuté.
Tak nakonec to nechám tak. Není to vyloženě hlasité, ač mě to trochu štve - časem přendám tichý fan stejně jako u staršího pc. Bohužel i dražší zdroje můžou mít své problémy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.