Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
PC Asus notebook Nitro 5 ( kupovaný 2024 ) Windows 11
Začal mi blbnout kurzor myši. Jsem teď na cestách takže nemohu navštívit servis nebo reklamaci. Je to pouze maličkost ale je dost otravná ..
Mizi kurzor myši , hlavně v řádcích kde se píše text . Napřiklad na emailu na seznam mě zmizí uplně , občas zmizí napřiklad i teď tady na te strance, když najedu do psacího pole . Co se týče nastavení myši tak mam nastaveni "nevypinat u psaní" .
Nemate někdo radu jak to mam vyřešit a čim to muže byt? Začlo to teď posledni dobou , nic jsem neinstalovat atd..
Jestli je to wifi mys tak prvně se mění baterie a pa se teprve pátrá. Pokud he drátová tak se mění celá myš.
nic jsem neinstalovat atd
Může to být nějaká ze sabotáží za strany ms. Taky může být pro takovou situaci nastavený prázdný kurzor, nebo nemusí existovat ten soubor s příslušným obrázkem. Tohle je věc, na kterou jsem tak 15 let nešahal, vlastní kurzory byly módou tak před 20-15 lety, to okno pro jejich nastavování tam stále je (teda aspoň v desítkách, ale je to jedno z oken toho typu, které mickosoft odstraňuje) v nastavení myši úplně dole další možnosti myši. Tam koukněte, jestli jsou tam všechny obrázky, případně se tam dá vrátit k původnímu nastavení (pokud je ale soubor s obrázkem kurzoru poškozený, tak to nepomůže).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.