Zdravím posledních pár týdnů pozoruju že po zapnutí PC se neobjeví obraz..karta prostě nevyšle signál a displej jen hlasi No Display port.. můžu to nechat jak dlouho chci prostě nenaskoči..ale jak potom restartuju PC přes reset tak už naběhne.je to RTX4070..čím to může bejt že nenaskoči pobzaonuti?jinak s ní nejsou problémy.. zvládá v poho max zátěž třeba při hraní ve 4K.
Možná bych nejprve zkusil spustit systém v nouzovém režimu, kdy se načte jen standardní ovladač grafiky, zda se to bude chovat stejně. potom už se dá podle výsledku hledat problém buď v ovladačích grafické karty nebo v HW. Nakonec nelze vyloučit ani problém s ovladačem pro DP. Ještě mne napadá, pokud máte tu možnost, zkuste napřed monitor připojit přes jiný port, třeba VGA, DVI nebo HDMI.
ale já jsem nepsal nic o přeinstalování ovladačů. Psal jsem o připojení monitoru jiným portem (kabelem), třeba VGA, nebo DVI, evtl. HDMI a dívat se, co to udělá. Nebo spustit PC v nouzovém režimu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.