Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, přátelé mám tento problém : na mapách cz. jsem vytvořil pro syna cyklotrasu ve formátu gpx a už dva dny se snažím tento soubor dostat do jeho mobilu a tam jsem v koncích. Hledám na netu rady, ale asi jsem je nepochopil. Nevíte kde bych soubor mapy cz. v mobilu našel, abych mohl vložit soubor z PC do této složky. Moc děkuji za radu
To máte pravdu, všecno na mapách v Pc mám vytvořeno i soubor, ale jak ho dostat do map.cz do mobilu?
uz vidim jak udelam v applu slozku nebo SD kartu.
Poatup by mel byt nasledujici (vyhledat to zavere 5 sekund) napoveda.seznam.cz/...
to si musis asi ulozit pres ucet seznamu ne? Neboli na PC a i v MObilni apce mapyCZ, prihlasit se ke stejnymu SeznamCZ uctu! Takhle to na 99% pujde a neni treba u toho ani namahat zavity.
Protoze 80% dnesnich uzivatelu neumi pracovat se souborama, to je relikt minulyho stoleti (moc slozity pro vetsinu). Asi se neumeji ani prihlasit k uctu co?
Soubor uložený "někam" se občas hledá blbě. Zvlášť v linuxu. Ve windowsu je to o něco lepší. Asi nejjednodušší je dát něco exportovat znova a otevřít si záložku se staženými soubory, tam kliknout na otevřít složku (případně se podívat, jestli tam nejsou downloady od té doby zapamatované). Tím najdete soubor a složku, ve které je uložený. Běžně by to mělo být ~/Stažené (případně Downloads; ~ je symbol pro domovskou složku), ale může to být i složka, kam se ukládalo naposledy. Aspoň firefox si ze mě očividně dělá legraci a občas ukládá do složky, kam jsem jednou dal obrázek uložit jako, běžně ukládá do downloads.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.