Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna jména a hesla WiFi modemu

Od: magdon® odpovědí: 9 změna:

Vodafon mi vyměnil a zprovoznil modem, technik mi předal štítek s novým přihlašovacím jménem a heslem. Všechno funguje. Jenže...

To jméno a hlavně naprosto nezapamatovatelné heslo jsem chtěl změnit. Podle přiloženého návodu jsem zadal do prohlížeče "192.168.0.1" a dostal jsem se tak do přihlašovacího okna rozhraní modemu. V něm jsou 2 políčka. V jednom je vyplněné jméno "admin" (uvedené i v návodu, nelze měnit), do druhého se má napsat heslo. Opsal jsem heslo z přiloženého štítku (samozřejmě jsem dodržoval velká a malá písmena) a oznámilo mi to, že je to špatně. Několikrát jsem to opakoval i s jiným prohlížečem. Výsledek stejný. Kde dělám chybu? *zmateny*

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Jméno a heslo WiFi je něco jiného nežli jméno a heslo na přihlášení do administrace.
Zkusil bych admin a admin.

hodnocení

4x

A je to heslo pro vstup do modemu, není to pro wi-fi?

Podívejte se ze spod modemu, většinou je přístup (heslo, jmeno) na štítku.

Já bych standartně vyzkoušel

jmeno - admin

heslo - admin

hodnocení

Jméno a heslo uvedené na štítku na spodní straně modemu je totožné se jménem a heslem na štítku, který mi předal technik. Jako jméno je uvedeno "Vodafone-E896", jako heslo "Nxt3R7...WJyA". V přihlašovacím okně je ovšem předepsané jméno "admin" a nelze ho změnit. Když zadám uvedené heslo, objeví se hláška, žeje to špatně a zároveň se systém na pár vteřin zablokuje. Nefunguje ani heslo "admin". Ovšem otevřené přihlašovací okno vypadá jinak, než obrázek okna v návodu. Takže jsem zřejmě někde jinde.

Ta doba blokace se při každém nezdařeném pokusu prodlužuje, takže mám obavy, že se to nakonec zablokuje trvale.

Změna jména a hesla WiFi modemu
A není na tom štítku jak výchozí heslo na wifi, tak heslo do administrace modemu?

Nemáte zapnutý nějaký blokátor reklam, vyskakovacích oken, atd...?

A co jiný prohlížeč? edge, firefox, chrome.

hodnocení

mikihans - *palec*BINGO!

Je tam a funguje! Jsou tam obě. Jen teda netuším, proč je na kartičce, kterou mi předal technik (přibalená v krabici) jen heslo, které mě vůbec nezajímá a není tam heslo pro běžného uživatele *nevi*.

111®
hodnocení

1x

ono jim to asi momentálně nefunguje, také se nedostanu do modemu, blouje se to myslím na 15 minut nebo max do druhého dne

už jsem se tam dostal

doplněno 12.02.25 19:53:

vypadí takto:

doplněno 12.02.25 20:09:

Jestli to mněnili dnes, počkal bych do zítra, než to zaktivují Vodafonysti

Změna jména a hesla WiFi modemu #2

hodnocení

Takže už to chodí. Děkuji všem za ochotu. *placni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]