Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poradte se skypem

Od: brouk789 odpovědí: 7 změna:

Mám dotaz jak se dá zjistit jestli mě má přítel v seznamu přítelů na skypu z mého PC, jestli si mě náhodou nevymazal. Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ukaž kurzorem na jeho jméno v tvém Skype seznamu a dozvíš se stav.

brouk789
hodnocení

Ano tam mám napsáno naposledy spatřena le není tam napsané jestli mě má ve svým seznamu přátel

biscuitgirl*
hodnocení

0x

Já si myslim, že když ho vidíš online, tak tě v přátelích má.

sondaw*
hodnocení

0x

Myslím, že nejjednodušší je se ho zeptat. Pokud si nastaví stav "neviditelný", tak to asi nezjistíš

brouk789
hodnocení

V přátelích ho nevidím jako online jinak bych se neptal. Takže to nejde nějak zjistit?

p4v3ls*
hodnocení

0x

No dle mých zkušeností, člověk, který semnou nesdílí kontaktní údaje, tak mám v kontaktech u jeho nicku místo loga Skype mám otazník. Pokud si Vás autorizuje, otazník zmizí a budete vidět jho stav.

brouk789
hodnocení

Ano on si mě autorizoval a ted nevím jestli si mě nesmazal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]