Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hláška na monitoru Brightness

Od: arkanek odpovědí: 3 změna:

Zdravím všechny.

Na monitoru se objevuje obdélník s hláškou Brightness. Je uprostřed monitoru a vůbec to nejde nijak vypnout. Jak to prosím vypnout co nejrychleji a nejjednodušeji? Jsem už zoufalý.

Děkuji za rychlou pomoc.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

coze
hodnocení

2x
Nemá monitor přímé tlačítko pro regulaci jasu/kontrastu? Vypadá to, že se tlačítko samo mačká, zkuste ho rychle a s trochou síly promačkat jestli to nepřestane. Případně ho vyměnit nebo vyndat, ale to už je na pájení.

host
hodnocení

0x

Brighness = jas. Asi to chce nějaké nastavení?

ttt
hodnocení

0x

tohle se mi taky stalo.Byla to takova zahada,, nejaky 17 LCD iiyama.Z niceho nic se vyskakovalo OSD menu - tj. konkretne polozka brightness.. Nemelo to reseni.. Resp. resenim byl novy monitor.Asi to bylo neco v elektronice LCD, vzhledem k tomu, ze se pak monitor nahrazoval monitorem s IPS, tak jsem to nejak dal nezkoumal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]