Nejste přihlášen/a.
Dobrý den potřebuji radu
počítač jsem měl v opravě vyčistil se od prachu a vyměnil se zdroj a přidala se paměť a od té doby mi nefunguje zvuk v sluchátkách já slyším všechno, ale druhá strana mě neslyší vůbec. Zkouším to na skypu a nejde to neporadil by někdo co s tím, kde nastavit pořád v nastavení něco nastavuji a stále to nejde děkuji Dnes jsem koupil nové sluchátka a to samé
(Kdo to dělal?byl jsi u toho)? Hrabalo se do softwaru?
Jak se přidala paměť? sama a kolik a jakého typu? Je to notebook nebo stolňák (zdroj je i u notebooku : ) )
KRITIcká otázka: jaký OS
Vyčištění od prachu tlakovým vzduchem? Došlo k nevratnému poškození membrány mikrofonu. Nejste první ani poslední.
Problém se čtením nebo chápáním? Jak mu tlakový vzduch zničil mikrofon pravděpodobně u sluchátek, které měl doma? A jak to udělal u těch nových co si koupil?
Píše to hned v úvodním dotazu, trolle.
Hlavně bych chtěl vidět PC bednu s integrovaným mikrofonem, který zničili při čistění. A jestli chceš třepat něco o NTB, tak píše o výměně zdroje a přidání paměti, což už jaksi vede k tomu, že o NTB se s největší pravděpodobnosí nejedná.
A v obou případech explicitně zmiňuje sluchátka. A všichni ostatní to jasně chápout, takže si laskavě odpusť vysírání a zapni si konečně mozek.
windows? - pr.tl.myši na ikonku zvuku na liště vpravo dole
Buď jen "odstranit potíže se zvukem" - a následovat instrukce nebo skočit do nastavení zvuku - zkontrolovat vstup záznamu ... možná to bylo jen aktualizací systému, kdy se nastavilo něco jiného...co vám aktuálně nefunguje.
Takto já zkoušel různé webkamery. Pak jsem se smířil s tím, že windows prostrě zařízení typu USB webkamera neumí a nadále je používal jen v linuxu (ze sabotáží (alias aktualizací) ze strany mickosoftu by tahle byla ta nejmenší). A nakonec jsem zjistil (po dost dlouhé době), že zřejmě nějaká aktualizace (já to nebyl) zablokovala aplikacím přístup k webkameře. Ve stejném okně se nastavoval i přístup k mikrofonu, gps a k několika dalším věcem. Zkuste kouknout jestli neni problém tady.
Druhá možnost, co zkusit je nějaký ten audiokolík do USB stačí ten nejlevnější, pokud to s ním bude fungovat, tak při opravě nějak zařvala zvukovka respektive její mikrofonní vstup. Při té příležitosti je důležité, jestli mikrofon strkáte do správné díry (některé ZK je mají univerzální, ale v sw se musí nastavit, co se do ní připojilo).
Ze všeho nejdřív vyzkoušet mikrofon v něčem jednoduchém jako audacity nebo VLC, kde můžete volit z dostupných zdrojů zvuku. Podle toho pak nastavit skajp.
tak pokud máš sluchátka bez mikrofonu, není se co divit.. to chce zapnout mikrofon na NB . PC ho samozřejmně nemá..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.