Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fujitsu vs Dell

Od: jarek02 odpovědí: 5 změna:
Zdravím...mám dilema.Koupit Dell incomputer.cz/... a ne bo Fujitsu incomputer.cz/... Jako kvalita (značka) se mi zdá lepší Dell a ikdyz je to hw o třídu slabší než Fujitsu, tak zase tam je nová baterie, ikdyz nevím, zda budu používat mimo pracovní stůl. A nakonec, ikdyz to je ilustrační foto, tak se mě zdá, že bude vypadat lépe a vše potřebné (novější) má oproti Fujitsu, kde dvd-rw trochu ničí design a navíc je to repase "B". Poraďte co koupit. Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já bych vzal asi to Fujitsu, bude robustnější. Je to pracovní stanice a grafika se mi tam taky líbí víc to samé RAMky.

jarek02
hodnocení

Děkuji za tip...ještě počkám na pár odpoveďí a pak objednám. Lepší určitě ano ale designově asi nee protože Dell je repase A. A Dell má hdmi což se mě líbí. Ale není to rozhodující.
jarek02
hodnocení

Na Fujitsu si toho oproti Dellu asi zahraju více co se týká her to ano.

hodnocení

0x

Bral bych Fudži, i když baterie je většinou s podobnou cenou; a pokud bude na stole...

bear
hodnocení

0x

Jak jsem psal posledně. Fuji používám v autotronice. Tahám po dílně. Spolehlivé stroje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]