Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Někdo se snaží změnit heslo od mého Facebookového účtu

Od: fb odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, před chvílí mi z ničeho nic přišlo asi 5 E-mailů s bezpečnostním kódem pro změnu hesla od mého Facebookového účtu. Poté mi za chvíli od Facebooku na Whatsapp přišly tři, podle překladače Arabsky psané zprávy, ve kterých byl opět kód pro změnu hesla. A pak mi přišly ještě 3 oznámení od Facebooku s tím, že mám na ně kliknout pro zobrazení přihlašovacího kódu. Chtěl bych se tedy zeptat, co mám dělat? Byl bych nerad, aby mi nějaký Arab ukradl Facebookový účet. Na odkazy v E-mailech jsem samozřejmě nekliknul. Ještě dodám, že se opravdu jedná o oficiální E-mail Facebooku.
Někdo se snaží změnit heslo od mého Facebookového účtu
Někdo se snaží změnit heslo od mého Facebookového účtu #2
Někdo se snaží změnit heslo od mého Facebookového účtu #3

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Možná se někdo omylem chce přihlásit do vašeho účtu, nejde mu to, a tak "si" nechává posílat mail pro obnovení hesla. A furt mu žádný nepřichází, tak to stále zoufale opakuje.

hodnocení

0x

Na žádné odkazy neklikat, ale kouknout se přímo do aplikace FB ( = spustit aplikaci FB přes ikonu na ploše) pokud a co nabízí...

hodnocení

0x

Troufám si říct, že o účet na FB přijdete pokud budete klikat na něco z toho, co vám přišlo.
Podvrhnout dnes e-mailovou adresu není problém a s nástupem AI vypadají takové zprávy věrohodně.

hodnocení

0x
Ignorovat, případně mejly smazat nebo označit jako spam.

hodnocení

0x
To je normalni máš asi stejný login a borec zapomněl heslo tak zkouší, já taky omylem zkoušel na jiný acc, akorát mám odlišný heslo, proto je lepší mít komplexní nickname i s číslama a dalšíma znakama a ne třeba barakuda :] o žádný podvod se nejedna stává se to výjimečně kazdymu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]