Dobrý den, prosím, jak snížím jas obrazovky, když mi nejdou tlačítka F5 a F6? Nejde to ani přes nastavení. Tam je jas obrazovky na doraz, ale nejde to posunout. Díky za radu. Černá.
Podle rubriky (Počítače a příslušenství › monitory ) soudě, používáte monitor připojený k počítači. Zkusila jste už použít ovládání přímo na tom monitoru? Přečetla jste si návod k tomu monitoru? Co se tam píše o nastavování jasu a co jste z toho už zkoušela?
Tyhlety legrácky - sabotáže se občas stávají po nějaké aktualizaci a po jiné třeba přejdou. Mě se to stalo u nového notebooku, že po nějaké době mi asi půl roku nefungovaly ty tlačítka ani nastavení přes ovládací panely. Ale ze sabotáží ze strany mickosoftu tohle bylo to nejmenší.
Poradil bych zkusit nabootovat do linuxu (třeba mint) jestli tam to taky nebude fungovat (mě třeba to v linuxu fungovalo, takže jsem věděl, že je problém na straně windows) a pak víte, jestli je problém v hw nebo sw. Ten ntb mám už třetím rokem a stále odolávám pokušení ty desítky zrušit, přecejenom jsem si je zaplatil, i když papírově k tomu byly zadarmo.
thetruth
To se řeší instalací balíčku ze stránek výrobce, který se o tyto obslužné procedury stará. Často se to jmenuje "Hotkey" něco. Případně těch obslužných balíčků může být více (ACPI...).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.