Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Atlas.cz - přihlášení

Od: radecka27® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Obracím se o pomoc s tímto problémem : Mám dvě e-mailové adresy-Seznam a Atlas. Bohužel na Atlasu se mi otevření e-mailu již delší dobu nedaří. Objevuje se mi stránka Centrum a pokud chci se přihlísit na e-mail, nelze to, vzdy to jen problikává. Poradí mi někdo, jak poštu v e-mailu otevřít, abych něco neprošvihla? Moc všem radcům předem děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Atlas patří pod doménu Centrum už nějakou dobu. Centrum, tedy i Atlas má pár měsíců nový způsob přihlašěování - nelze zadat údaje přímo na stránce, ale když zvolíte přihlásit, otevře se nové okno, kam vyplníte emailovou adresu a po jejím odeslání se zobrazí druhý řádek na zadání hesla.

I když to vypadá jako centrum, zadejte normálně email s doménou atlas.cz, takže třeba zvedavec@atlas.cz

Atlas.cz - přihlášení
Atlas.cz - přihlášení #2
Atlas.cz - přihlášení #3

hodnocení

0x

Pokud vím, tak Atlas byl pohlcen portálem Centrum. Já být váma tak se obrátím na podporu právě tam.

rsukdolovasez
hodnocení

Děkuji rádcům za info.

Bohužel , když kliknu v Centrumu na řádek - Přihlásit se, tak to jen problikává, tudíž adresa ani heslo nelze dopsat. Jsem bezradná, jak poštu znovu otevřít.

Zkuste jiný prohlížeč, nebo se mrkněte jestli nemáte zablokovaná vyskakovací okna.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]