Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Obracím se o pomoc s tímto problémem : Mám dvě e-mailové adresy-Seznam a Atlas. Bohužel na Atlasu se mi otevření e-mailu již delší dobu nedaří. Objevuje se mi stránka Centrum a pokud chci se přihlísit na e-mail, nelze to, vzdy to jen problikává. Poradí mi někdo, jak poštu v e-mailu otevřít, abych něco neprošvihla? Moc všem radcům předem děkuji.
Atlas patří pod doménu Centrum už nějakou dobu. Centrum, tedy i Atlas má pár měsíců nový způsob přihlašěování - nelze zadat údaje přímo na stránce, ale když zvolíte přihlásit, otevře se nové okno, kam vyplníte emailovou adresu a po jejím odeslání se zobrazí druhý řádek na zadání hesla.
I když to vypadá jako centrum, zadejte normálně email s doménou atlas.cz, takže třeba zvedavec@atlas.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.