Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
dají se na facebooku smazat jakékoliv fotky, které člověk vloží na svůj profil, včetně alb a to i fotky staré víc jak deset let? Známá mi tvrdí, že jí staré fotky nejdou smazat, podle mě je to blbost. Zkoušela jsem u sebe na profilu a šlo smazat cokoliv. Máte někdo zkušenost, že by nešly fotky, které jste sami vložili smazat?
Tak záleží na tom, co se vám, jako uživatelům a tedy zboží, facebook rozhodne poskytnout a jak. Klidně může udělat, že půjdou "mazat" jen fotky pořízené v liché dny - je to změna tak na jeden řádek.
A taky je dobré vědět, že "smazání" znamená jen to, že se u nějakého záznamu v databázi zaškrtne kolonka "neukazovat uživateli", ale záznam tam zůstává v plné podobě dál.
A samozřejmě každá ta fotka je i ve všech zálohách zpět.
Takže "smazání" je jen takové obchodní označení pro "vy to už neuvidíte, ale my si to necháme nafurt".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.