Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč je odeslananý mail přes volny.cz - SPAM?

Od: slatored® odpovědí: 7 změna:

Ahoj,

poslední dobou se mi často stává, že když odešlu mail z VOLNY.CZ, tak mi vzápětí přijde zpráva,

že můj mail byl vyhodnocen jako SPAM a nebyl odeslán.

Proč pls?

Je to obyčejná krátká zpráva a nic zvláštního.

Psal jsem stejný dotaz na Volny.cz už 2x, ale nikdo neodpovídá

Dík předem.

JJ

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

A není to krátné nicméně s nějakým obrázkem jako přílohou? A skuečně nejde odeslat? Někdy se mi něco podobného stane na centrum.cz a tam v té zprávě je odkaz na web kde po ověření je možno ten mejl "postrčit".

Kam na Volný jste psal?

hodnocení

No o to mi právě jde!

Ptám se proto, aby mě to neotravovalo.

Takže to nijak nejde omezit a zastavit, co?

Slatored

hodnocení

1x

Je to dnes taková jejich "móda". Hrají si na ochránce proti spamu. Stává se mi to také, nejen na "volny", ale i na "centrum". Pošlou mi kód, který je potřeba odeslat na uvedený odkaz, za pomoci registrovaného čísla telefonu. Pak je mail odeslán. Je to sice zdržení, ale není to moc často.

hodnocení

1x

Taky se mi to stává, odesílám zprávu přes Outlok zatím 2x mi to vrátilo

" Vážený uživateli,
bohužel se nám nepodařilo doručit Vaši zprávu, protože ji náš systém vyhodnotil jako potenciální spam. Pokud chcete zprávu úspěšně doručit příjemci, zkopírujte kód z tohoto e-mailu a vložte na webovém rozhraní
https://.../, nebo otevřete přiložený odkaz."

Nicméně jsem kliknul na odkaz a zpráva byla odeslána.

Více informací, proč Vaše zpráva nemohla být doručena, naleznete na naší nápovědě v článku "Informace o nedoručení".

Děkujeme za pochopení,
Tým e-mailových služeb Centrum.cz / Atlas.cz / Volny.cz

hodnocení

0x
Odesíláte přes web nebo přes klienta? Posíláte zabezpečeně přes SSL (nastavení klienta)?
hodnocení

Tomu moc nerozumím, ale "klienta" asi nemám, takže asi rovnou z Volny.cz

Slatored

petrm

Klient je program, který máte nainstalovaný ve svém PC (MS Outlook, Windows Live Mail, Thunderbird,...) a přes něj odesíláte a přijímáte emaily.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma volny.cz

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]