Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sdileni internetoveho pripojeni

Od: tomasik* odpovědí: 7 změna:

Zdravím
Chtěl bych se zeptat plánuju sesitovani internetu pomoci Wi-Fi antén (vzdálenost cca 60m) se sousedem prioritně kvůli tomu abychom platili můj stavajici tarif "napůl" (žádný boční výdělek) má otázka je je to legální?
*Postupně bych na sebe chtěl připojovat víc sousedů.
Děkuji za odpověď.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nu sdílet internetové připojení pro své počítače můžeš, ale vydělávat na tom nesmíš. Musel by jsi mít takovou smlouvu s poskytovatelem. Jasně, ale teoreticky na to přijít nelze...ale znáš to :) Legální to neni

hodnocení

0x

Myslím, že pokud o tom řekneš svému providerovi, bude zásadně proti. V některých slmouvách je to i výslovně zakázáno.

tomasik*
hodnocení

muj poskytoval tel je o2

Buď se s nimi můžeš zkusit dohodnout a dát si to do smlouvy nebo to dělat "načerno".

tomasik*
hodnocení

nejlis bude lepsi to neresit kamos si ce rikal ze se na tom mam ... ale me to nedalo musel sem se zeptat ;) jinak diky

celp*

Měl bys providerovi ohlásit že chceš mít připojených víc počítačů.Já mám jedno PC a dva notebooky.Platím jeden tarif, ale žádost jsem takto postavil a vyhověli mi.

alf*

mám to samé a ani mě nikdy nenapadlo že bych nemohl. Soused, to už je možná něco jiného ač technicky to samé. U nás takhle jednoho někdo prásknul že podniká, ale je možné že to přepísk a toho práskajícího vyrušil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]