Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DeepSeek-registrace, zaslání kódu

Od: stama® odpovědí: 4 změna:

Pro vyzkoušení jsem si z AppStore stáhla umělou inteligenci DeepSeek. Zadala jsem e-mail, 2x stejné heslo, označila požsdovaný obrázek a naskočilo mi oznámení, že prihlašovací kód byl zaslán (předpokladám, že by měl dorazit na e-mail, protože žádné dalši údaje jsem nezadala ani nebyly požadované) Ovšem žádný přihlašovací kód mi nepřišel ani při opakování pokusu o přihlášení. Kód není ani v jiné schránce, např. spamu.

Nemáte s touto novou umělou inteligencí a přihlášení k ní zkušenost?

Děkuji!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Teď už o nás čína bude vědět úplně všechno. Šmírák tiktok to začal, tohle je pokračování...

ben®
hodnocení

1x
Dobrý den, jak vidno, tak ani zkušený Číňan (celosvětově proslavené "ucho") nezvládne šmírovat takové množství dalších osob z celého světa, které po šmírování touží. Vytrvejte, budete v pořadí. Zdravím!

riva
hodnocení

0x

Snad má aktuálně problém s velkým množstvím žádostí, tak ty nové pozastavil aby ty stávající mohly fungovat.

hodnocení

0x

Po chvíli jsem to vzdal a zvolil přihlášení přes účet Google. Ten kód nakonec přišel asi po 6 hodinách.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]