Mám tenhle router od bráchy a hned na začátku instalace jsem narazil na problém. Při pokusu o přístup přes webový rozhraní to po mě chtělo heslo. V domnění, že je nastavený defaultní, jsem naťukal admin/admin a ejhle, smůla. Je změněno a brácha si ho samozřejmě nepamatuje. Lze to nějak a dostat se do defaultu? Tlačítko reset jaksi na routeru není a přes webový rozhraní se nedostanu na tovární nastavení, páč to opět po mně chce heslo.. Poradí někdo?
na routeru musí být reset tlačítko! Ale nejlepší by bylo kdyby si bratr vzpoměl. většinou se tam schválně dává admin-admin aby se to dobře pamatovalo. Pokud ti to nejde ani resetovat a ani si nevzpomene na heslo tak router vem a zajdi do obchodu s PC a oni ho restartují a nebo se do něj dostanou i přes PC.
alesh11
No, jsou tam dvě tlačítka. EZSetup (pro jednoduchý nastavení) a RESTORE, což je podle mě pro upgrade firmware. Tlačítko RESET nen´
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.