Nejste přihlášen/a.
Nějaký tip na vhodný funkční easy soft pro stahování pořadů z iVysílání ČT?
Do konce loňského roku jsem používal FreeRapid Downloader, který ale nyní nefunguje a nelze aktualizovat (ani program, ani plug-iny - patrně ukončená podpora). Otestoval jsem pár jiných (YT Downloader apod.), ale zatím žádný "nezabral".
Díky za ověřené rady.
ČT bojuje proti stahování, tak by nebylo vhodné zde uveřejňovat nelegální způsob, i když to jde. Kdysi jsem měl s nimi písemnou debatu na toto téma. Ptal jsem se jich proč mají při stažení pořadu posunutý zvuk. Oni se moc divili, že jsem to stáhnul, když dělají vše proto, aby to stahovat nešlo. A moc je zajímalo, jak to dělám. To jsem samozřejmě odmítl. Je to tak 10-15 let. Dnes je situace asi jiná.
Od (zřejmě) 31.12. v poho, když jsem ho spustil minulý týden, tak se sice stáhlo video adekvátní delky, ovšem pouze se statickou obrazovou informací, že "není podporováno" a doporučení aktualizovat (což ovšem nelze, žádná aktuální verze programu ani plug-in není k dispozici).
Tykáte cizím lidem a máte tu drzost žvanit o "slušnosti"?
Stejně nemáte co poradit, jen trapně žvaníte, "experte".
FreeRapid downloader je v poho. iVysilani stale funguje (teď jsem nmátkou zkusil) , počítám tak 90% věcí stáhnout půjde (u prá zahr. seriálů jsem párkrát narazil).
Už nemůžu přidávat další reakce, takže stručně a naposled - lze to.
16. ledna - Kde domov můj_.ts
Fake video z FRD 35 949 172 byte, délka 44 sekund
Stažený soubor
Complete name : C:\Users\xxx\yyy\16 ledna - Kde domov muj Ceska televize.mp4
Format : MPEG-4
Format profile : Base Media
Codec ID : isom (isom/iso2/avc1/mp41)
File size : 1.07 GiB (41 149 679 190 byte)
Duration : 24 min 59 s
Overall bit rate mode : Constant
Overall bit rate : 6 132 kb/s
Frame rate : 25.000 FPS
...
Sorry, ale u mě v pohodě není - nejdou stáhnout ani pořady, které dříve šly.
K žádné změně OS ani ničeho dalšího v PC nedošlo.
Cokoliv. Např. "Kde domov můj"
Prostě nejde nic - vždy se stáhne jen to statické video s hláškou "Je nám líto, ale vaše verze aplikace již není podporována. Doporučujeme aktualizaci".
P. S.: Tohle konkrétní video půjde načíst už jen krátkou chvíli (30 dní po odvysílání), ale lze vyzkoušet na čemkoliv jiném.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.