Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spam od AR, co s ním?

Od: hujerml odpovědí: 11 změna:

Prosím rádce: Na PC s W10 mám m.j. mail ...gmail.com. V posledních měsících se na mne zaměřil Adobe reader a posílá

reklamy- co nového apod. nad oknem je odhlásit..., ale po kliku se objeví stránka 403 Forbidden. Jde s tím něco dělat-jinak odhlásit? (Nikam jsem se nepřihlašoval)! Díky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Stačí otevří svůj mailový účet přímo na portálu a tam zablokovat tu příchozí adresu, když se opět objeví.

hodnocení

1x
Pozor, existují falešné maily, které přicházejí z adres podobných těm pravým, předstírají, že jsou reklamami od nějaké známé firmy, ale onen "odkaz na ukončení odběru reklam" vede na zavirované stránky. Takže než na to netozvážně kliknete, dobře si prohlédněte, kam odkaz ve skutečnosti vede.

hodnocení

0x
Dobrý den, můžete si vytvořit filtr na automatické přesunutí emailu do spamu, nebo rovnou vymazání, jak potřebujete.

hodnocení

0x
Přihlásit se do svého účtu a odhlásit se z posílání nabídek a newsletters.
jigo
22.01.25 16:41
účtu kde?
Pokud mu chodí spam přímo do emailu tak u nich musí mít účet, jinak by se jeho email adresu nedozvěděli.
auth.services.adobe.com/...

jigo
hodnocení

0x
proboha, celé je to nějaké zkratkovité, , jak adobe reader posílá spam a kde ho vidíte
jde o e-mailový spam? adobe pochybujui že posílá userům maily, natož když nezná jejich mail.
poznámka, o acrobat reader bych si neopřetevřel ani leták

hodnocení

0x
Přesně! AR je otravný a zbytečně nabobtnalý SW. Proto jej hubím jako plevel na všech PC s tím, že jej nahrazuji Foxit Reader. Ten je lépe fungující vč. vyhledávání v rozsáhlých souborech a pod. A hlavně neotravuje.
hujerml
hodnocení

Už jsem se někam dostal a napsali, že jako ano, že to zrušej, tak uvidím... Díky

--Vypadá to takto : Od "Adobe Acrobat" < mail@mail.adobe.com>

Komu ...Datum 02.01.2025 15:42:06

Předmět Pracujte se soubory PDF rychleji přímo v prohlížeči

Dosáhněte svých cílů v roce 2025 rychleji díky rozšíření Adobe Acrobat pro Google Chrome

Pracujte se soubory PDF přímo v aplikaci ChromePusťte se do roku 2025 s elánem – a s rozšířením Adobe Acrobat pro Google Chrome. Prohlížejte soubory PDF a přidávejte k nim komentáře přímo v prohlížeči. Pracujte se soubory PDF rychleji a využijte ušetřený čas na to, abyste dosáhli všech svých cílů.

Proboha jak znají váš mail? Jeriny program kter* loudí mail co znám je zoner
hujerml
hodnocení

D den, díky za reakce, vypadá to, že je vše OK. Zatím nedorazila žádná reklama.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]