Nejste přihlášen/a.
Prosím rádce: Na PC s W10 mám m.j. mail ...gmail.com. V posledních měsících se na mne zaměřil Adobe reader a posílá
reklamy- co nového apod. nad oknem je odhlásit..., ale po kliku se objeví stránka 403 Forbidden. Jde s tím něco dělat-jinak odhlásit? (Nikam jsem se nepřihlašoval)! Díky
Už jsem se někam dostal a napsali, že jako ano, že to zrušej, tak uvidím... Díky
--Vypadá to takto : Od "Adobe Acrobat" < mail@mail.adobe.com>
Komu ...Datum 02.01.2025 15:42:06
Předmět Pracujte se soubory PDF rychleji přímo v prohlížeči
Dosáhněte svých cílů v roce 2025 rychleji díky rozšíření Adobe Acrobat pro Google Chrome
Pracujte se soubory PDF přímo v aplikaci ChromePusťte se do roku 2025 s elánem – a s rozšířením Adobe Acrobat pro Google Chrome. Prohlížejte soubory PDF a přidávejte k nim komentáře přímo v prohlížeči. Pracujte se soubory PDF rychleji a využijte ušetřený čas na to, abyste dosáhli všech svých cílů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.