Nejste přihlášen/a.
Pokud máš tiskárnu, tak máš i počítač.
Potom je jednodušší připojit telefon kabelem k počítači. Tam se provede detekce telefonu, instalace ovladčů a objeví se ti tam například další disková jednotka.
Na tom disku se ti zobrazí složky (adresáře) z mobilu. Ty musíš najít ty fotky, které chceš vytisknout a poslat je z počítače na tiskárnu.
A na tom disku (co je v mobilu) nic nemaž!
Tiskárny (kromě bt a wifi) taky občas mívají usb pro připojení telefonu nebo foťáku nebo co já vím třeba opékače topinek. Kromě toho by přes otg redukci měla jít připojit přímo, ale záleží jestli pro ni operační systém telefonu bude mít ovladače.
Chtělo by to nějaké typové označení tiskárny, aby se dalo radit, kudy na to jít a jestli je to možné. Podle mě nejlepší cesta je zkopírovat fotky do PC (při té příležitosti je vypálit na CD, DVD nebo BD a tím je zazálohovat) a pomocí vhodného sw je vytisknout (používal jsem irfanwiev, který mě štval několika drobnostma, se kterými se ale dalo víceméně žít, když jsem přešel na linux, kde irfan není, napsal jsem si svoji aplikaci pro tisk fotek a kupodivu těmi vadami netrpí (přeložil jsem ji i pro windows), takže např. to že musím pokaždé znova a znova nastavovat tisk na nejkvalitnější (a to i přestože je to default nastavení) je čistě vinou irfanwiev).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.