Nejste přihlášen/a.
U myši mám odzkoušené že 5 měsíců (jedna baterie AA) a kolega dokonce rok. Nabíjecí tam nemá cenu vůbec používat již z důvodů malého napětí... Tam kde AA články končí, tak dobíjecí začínají. Tedy pokud to není na nabíjení řešené originál. Klávesnice klasické dobíjecí originál - obvyklá se udává až na nějakou výjimku cca 30-90 hodin... To znamená dost často dobíjet...
Používám tuto: alza.cz/...
Kupodivu se stále prodává, asi půjde o dobrý výrobek. Poslední AA alkalické mi vydržely 7 let. Práce 6-8h denně, když od pc odcházím, vypínám. Párkrát jsem i zapomněl přes noc - žádné pozorovatelné snížení životnosti bat. Ale většinu času jen píši - myš mám bezdrátovou samostatnou - nějakou levnou za 300,- - výdrž bat pár měsíců. Do ní však používám vybité články co mi už nevezme letitý dig. fotoaparát.
Pouřívám tuto sadu, baterky do klávesnice jsem dával v polovině roku 2020, dokonce IKEA; myš byla "měněna"počátkem roku 2024...v provozu cca 6 hodin denně
Bezdrátovou klábosnici nemám, bezdrátovou myš používám. Měl jsem jednu, když byla skoro vybitá baterka, v myši začla blikat červená LEDka. Když se myš opotřebovala koupil jsem si novou, ta tuhle funkci nemá a že dochází baterka poznám, že začne blbnout, vynechává a tak. To mi tam dost chybí. Myše používál z low end konce.
Když je bezdrátová klábosnice s podsvícením, jak dlouho tam (plus mínus) vydrží baterka?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.