Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde stahovat přes prohlížeč

Od: richard* odpovědí: 9 změna:
Ahoj , měl bych dotaz , internet mi jde v počítači vpohode ma dobrou rychlost načítání webů , YouTube ve 4K bez problému , ale jakmile chci něco stáhnout tak mi to přeruší .
Když dam neco stahovat tak se to asi cca 2 vteřiny stahuje pak se to zastaví a napíše to chyba při stahování . Kdyz stahuji treba update u nějaké hry tak to dela ze stahuje pak spadne na 0mb/s po chvíli zas stahuje pak zas zastaví a takhle furt . Zkusil jsem přes cmd z netu různé příkazy na reset atd , pak jsem zkusil dokonce i obnovit pc do továrního nastavení se zachováním dat a stále nic . Uz si s tim nevim rady celou dobu to slo vpohode. Da se nejak zjistit co to ma za problem? Dekuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirib
hodnocení

3x
To,že k tomu používáš nějakou no-name flešku jsi měl napsat jako první a né tady vymýšlet konspirace...
Kam ti mladí spějí...

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, zkuste stahování v jiném prohlížeči (předpokládám, že ten stávající jste si již vyčistil od cookies a i jeho mezipaměť). Podívejte se, jestli tam, kam stahujete, máte ještě volný prostor. Můžete použít k čištění registru i CCleaner (který někdo nemá rád, ale pomoci v problémech umí). A nějaké omezení velikosti dat od poskytovatele internetu nemáte? Modem/router je OK? Zdravím!
doplněno 19.01.25 13:55: richard - kontaktujte/stěžujte si u poskytovatele internetu. Zkuste ten CCleaner, o kterém zatím nic neuvádíte. A doufejte, že je HW v pořádku.

richard*
hodnocení

Skrz dsl testy rychlost je kolem 100mb/s , nikdo nemá problém s připojením , a zkusil jsem už 3 prohlížeče a problem je všude stejný stahuje chvilky a hned spadne na 0 a pak přeruší stahování

hodnocení

0x

Jaký prohlížeč?

Nějaká chybová zpráva?

Vidíte průběh stahování?

Máte nastavenu nějakou antivirovou ochranu stahovaného obsahu?

Málo informací.

richard*
Zkusil jsem mozzilu , Microsoft edge , chrome
Začne stahovat a během 2 vteřin zastaví stahování spadne na 0mb a pak se zruší napíše chyba při stahování , ale zřejmě se jedná o vadnou flesku

richard*
hodnocení

0x
Používám wifi flesku , zkusil jsem ji u brachy na pc a dela to same takze to bude nejspis tim
ttt
S WiFi USB kartou jsem měl taky problémy.
Důvodem bylo to, že se přehřívala a pak se odpojila.
Dělalo to při stahování/posílání řádově Gb dat.

hodnocení

0x
A dáváš uložit jako? jak velké soubory stahuješ?
kam se soubory (ty nekompletní) dosud stahují? a místo na disku máš kolik? máš víc disků?
prvně, zkusil bych soubor stáhnout přes wget nebo curl.
richard*
Mam ssd a hdd , volně misto na ssd 88gb , na hdd 550 gb , velikost souboru ktery jsem chtěl stáhnout je 55mb , a dela to u všeho , stahuje se to do stažených souborů , ale kdyz to dělalo i u brachy tak urcite bude problem ve flesce , on používa lan , je to nějaká obyčejná z AliExpress ale fungovala perfektně asi 2 roky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]