Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč vypadavá signal přes kabel HDMI

Od: vilemo odpovědí: 8 změna:

Zdravím, muže mi někdo prosím poradit čím to že když propojim kabelem HDMI počítač a televizor(jako monitor) tak pravidelně po 10 minutách se na televizi napíše není signál-tma. Zvuk začne jít z repro u pc. Zjistil jsem že když kliknu na myš u počítače tak obraz na tv se zase objeví a i zvuk jde z tv(tak jak chci) Zkoušel jsem ruzné vstupy v tv a pořád to stejné u grafické karty je jen jeden výstup HDMI. Proč to pořád vypadavá čím to je? je potřeba něco nastavit ve windows 10? Děkuji za pomoc

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Prvně bych se koukl do možností napájení, jak je tam nastaven čas odpojení různých periferií při nečinnosti.
vilemo
hodnocení

ano to zkusím

ttt
hodnocení

3x

po deseti minutach?

neni ve windows sprava napajeni nastaveno - vypinat monitor po 10 minutach?

riva
hodnocení

2x

U mé televize lg to dělalo současné zapojení hdmi kabelu a satelitního antenního kabelu. U toho satelitního stačilo propojit jen stínění s TV a hned se začaly objevovat výpadky. Tedy když byl k TV připojen jen hdmi kabel, bylo vše v pořádku.

hodnocení

2x

Zkus ještě i jiný kabel... Mají různou jakost a kvalitu... Taková je zkušenost...

Aspoň to tak bylo z počátků HDMI rozhraní...

vilemo
hodnocení

Děkuji všem za reakce. Vyřešeno podle rady zde. V možnostech napájeni - vypínaní obrazovky nastavit na NIKDY, jak v windows tak na tv.

mnd®

*palec* málo kdo napíše radostnou zprávu.

hodnocení

0x
Neuzemneni, elektrostatická indukce
Nebo viklajici se konektor
Nebo vadnykabel myšleno že daný pixel clock zvládá na hrane

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]