Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobilní telefon Xiaomi 14T

Od: tom23046® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

koupil jsem nedávno v Lbci mobil Xiaomi 14T Pro ve značkové prodejně Mi

Za chyby se platí.

Po 14 dnech nastal problém s poslechem hovoru, přijemce zavolá a neslyším ho i když mám signál dobrý.

Při otevření ikony Nastavení -moje zařízení mi to hlásá, že mám Redmi Note 12s -ten jsem měl před tím.

Nemáte s tímto prosím nějaké zkušenosti? Je to na reklamaci?

Jaký je v současnosti nejspolehlivější smartphone s kvalitním foťákem a opravdu funkčními funkcemi, které vás nezradí?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ten dotaz je trošku zmatený. Jen z vlastní zkušenosti: může se stát, že někde v kapse máte BT sluchátka, u kterých zlobí kontakt v krabičce, ony se proto připojí k telefonu, a vy pak nemáte v telefonu zvuk, protože ten jde do sluchátek v kapse. V BT zařízeních proto zakazuji telefonní hovory, aby se toto nestávalo.

hodnocení

0x
Dobrý den, já mám zkušenosti takové, že mobily se skvělým foťákem byly nejzrádnější - bohužel, protože ty fotky je radost prohlížet.
Hádám, že jste přenesl data ze starého Redmi. Je možné, že přenos názvu účel, někteří lidé si tam píšou místo defaultního Redmi třeba jméno...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]