Nejste přihlášen/a.
Zdravím vespolek,
minulý týden přestal fungovat Freerapid Downloader či Bandicam pro ČT. Doporučované weby za Uozto např. Tprbay.top vyvolají antivirovou ochranu. Jak to řešíte? Mohu poslat číslo pro SMS k námětu, odměnu respektuji.
Je to zakázáno ale navádět ku kradení už ukradeného a nelegálně sdíleného je dovoleno, zajímavé
Ok, je to podobné jako když někdo přijde k vám domů - vykrade vám barák a nakradnuté postaví na ulici s cedulkou zdarma za odvoz
Brát na ulici věci s cedulkou zdarma za odvoz je patrně též legální.
Pokud je to živý projekt, tak chvilku počkejte, třeba to opraví (případně koukněte, jestli mají nefunkčnost nahlášenou). Ani nevim, kdy naposledy jsem stahoval z ČT, to bylo ještě tím pepákovým udělátorem (ytd). Nějak nemám tu potřebu. Problém je pokud na serveru něco změní. Pokud to ale nedělají naschvál, aby nefungovaly stahovače, tak se zas tolik neděje.
FRD je program zdarma a machři k němu přidělávají průběžně pluginy.
To se praví na webu v podobných lepších debatách.
Pohoršení nad krádežemi něčeho bych sem netahal.
Jen ze zvědavosti jsem zkoušel ten ytd, starý pochopitelně nefungoval, ale ten fork po pepákovi stále někdo udržuje github.com/... a po aktualizaci (poslední verze je datovaná 12. ledna t. r. teda předevčírem) se zdá, že stahování z ČT funguje. Teda ne všechno, ze čtyř videí fungovala jenom dvě, ale tak ten program fungoval odjakživa, že něco stáhnul a něco ne. Proto je dobré pro podobné účely mít více aplikací, když nezafunguje jedna může fungovat jiná. Jenom nějak to stahování z ČT nemám zapotřebí, videorekordér mi toho na základě různých automatických filtrů z televize (bčetně čt) nahrává víc, než stačím sledovat a ještě abych něco stahoval, to by muselo být něco, co mi uteklo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.