Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefon Sony android 7

Od: 2pavel odpovědí: 5 změna:

aplikace pro nakupování v obchoďácích už chce verzi android 9, opravdu si musím pořídit nový telefon abych mohl mít slevu v telefonu, nebo se to dá nějak obejít. Dík za radu

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pokiaľ sa dá upgradovať telefón na vyšší androoid tak nepotrebujete nový. Pokiaľ sa nedá,tak vás kúpa nového neminie,lebo pravdepodobne daná aplikácia už nepodporuje starú verziu androidu. Inak už beží android 14.

2pavel
hodnocení

Tak jsem to zkoumal a našel jsem, alternatívní ROM máte někdo zkušenosti jestli to bude fungovat nějakou dobu

Nejspíš nějak bude, ale moje zkušenost je taková, že tyhle nové Androidy ty starší telefony nedávají spíš výkonově. Naprosto vás chápu, mám Android 8 a taky už mi některé věci pomalu přestávají fungovat.

hodnocení

1x

Ale tu alternativní rom to nemusí vzít. Měl jsem Nexus s alternativním Lineage OS a aplikace Tesco se vztekala že jde o rootnutý telefon a že na tom odmítá pracovat. I s Androidem 9 můžete mít problémy.

Vzhledem k cenám mobilů bych to neřešil, za pár stovek dostanete mírně použitý na kterém ještě několik let bude všechno fungovat. Zajděte si do nějaké firmy která telefony vykupuje / opravuje / prodává (já znám například Mobil Pohotovost, ale jsou i jiné) a určitě vám nějaký kvalitní levný doporučí.

2pavel
hodnocení

Dík za rady, poslušně si koupím nový a podpořím digitální revoluci ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]