Nejste přihlášen/a.
Zdravím, objevila se mi svislá červená čára vpravo, a to přes celou plochu monitoru, je to SAMSUNG, koupeno někdy 2009. Stalo se to někomu? Poradte. Děkuji
2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
jir
0x
Taky se mi to stalo na notebooku Lenovo z roku 2010. Z pruhu potom bylo více pruhů a potom celý svislý pás. Podle doporučení na chvíli pomáhalo zatlačit na spodní rámeček displeje v místě závady. Pak už nepomáhalo ani to.
Jsou to uvolněné pájené spoje na desce. Podle návodu na YouTube jsem obrazovku rozebral a na spoje foukl horkovzdušnou pistolí vzduch o teplotě 350 stupňů - jen na spoje na desce, jinak se displej zničí. Dojde k natavení cínu a obnovení spojů a pak to zase nějakou dobu funguje.
Jsou to uvolněné pájené spoje na desce. Podle návodu na YouTube jsem obrazovku rozebral a na spoje foukl horkovzdušnou pistolí vzduch o teplotě 350 stupňů - jen na spoje na desce, jinak se displej zničí. Dojde k natavení cínu a obnovení spojů a pak to zase nějakou dobu funguje.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]