Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přetahpvání fotek z mobilu do PC

Od: tondaaaa odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

může mně někdo poradit prosím jak stáhnout fotky do PC kabelem přes USB?

Zobrazuje se mně viz.foto.:

Nelze připojit k vašemu zařízení.

Znovu připojta zařízení a akci opakujte. Odeslali jsme vám oznámení oooos žádostí o popvolení přístupuk vašim fotkáma importu aplikaci Microsoft Fotografie.

Co má dělat. Ještě nedávno jsem foto přes kabel stahoval:

Děkuji

Tonda.

Přetahpvání fotek z mobilu do PC

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

halamus
hodnocení

1x

Nevím, jak ostatní mobily, ale ten můj musím připojit zapnutý.

hodnocení

1x
Já to mám takhle, počítač s Windows 11, odemčený mobil (android) připojím kabelem do PC, na telefonu potvrdím hlášku "přenos souborů/fotografií, tím pádem je telefon v počítači vidět jako další disk, a dále už jen otevřu složku mobilu s fotografiemi a kopíruji do PC. V mém případě se mě do toho nějaký Microsoft neplete a nechápu, proč by měl.
Popisují zde přenos souborů/fotografií z mobilu, jaký OS v PC atd?
Ano, toto je, v současné době, nejběžnější způsob. U starších verzí androidu nebylo nutné ani potvrzení přenosu a mobil se připojil jako disk okamžitě. Ale to už u opravdu starších verzí. Osobně i pro přenos fotografií volím přenos souborů. Funguje to i na fotografie. V PC se mi ukáže v přehledu pod názvem mobilu.

hodnocení

0x

Jak tak sleduji v pracovních W11 - mají každou chvíli nějakou aktualizaci, která se tváří jako bezpečnostní prvek a obtěžuje.

Co tak v tom mailu - máte odkaz na povolení?

hodnocení

0x

Z jakého mobilu, s jakým OS, na PC s jakým OS? Pokud jste stahoval dříve, jde stále o stejná zařízení, se stejnými OS? U různých verzí, třeba Androidu, jsou nutná i různá spuštění a nastavení pro přenos souborů z mobilu na PC.

hodnocení

0x

Když použijete aplikaci My Phone Explorer (musí být v telefonu i v PC), tak je to jednoduché a bez dalších "číčarád". A jde to kabelem i bez kabelu (WiFi). Záleží na nastavení.

krtek6
hodnocení

0x

začal bych asi tím, že bych zkontroloval USB kabel... protože na první pohled se to nezná, ale některé umí jen nabíjet a nemají datové žíly...takže v první řadě připojit pomocí USB kabelu co umí přenášet data :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]