Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Local Nettwork compalhub.home

Od: dedabrno® odpovědí: 5 změna:

Chtěl bych poprosit kolegy o stanovisko k připojení ipv4 DNS 192.168.0.1 -modem COMPAL CH7465.

DNS benchmark to nabízí jako první nejrychlejší - tak nevím.

A dále: pokud k tomu nastavím DNS pro iptv 6 : co se stane, budou soupeřit nebo se v klidu a míru budou domlouvat?

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

je to default gateway = adresa routeru? Půjde to na bránu poskytovalele.

Můžete mít IPv4 / IPv6 - záleží na tpm, co poskytovatel umí.

Sekundární DNS může být jiné.

jigo
hodnocení

0x

co je otázka? co je iptv6? ipv6 nebo iptv?

proč děláte dns benchmark?

Víte co děláte a co chcete?

hodnocení

Kolego Jigo, jistě vím, co dělám. A vím taky co chci, proto se ptám, jako ostatně jiní a všichni..Zjistil jsem, že DNS local nettwork compalhub na mém systému funguje .a tak bych chtěl o něm získat více informací. Překlep iptv je nemilý, ale stávají se horší věci. K čemu je Dns Benchmark to jistě víme oba. Toť vše ...

riva
hodnocení

0x

Ta otázka je tak geniální, že vůbec nechápu, která bije. Jsem zvědav, až se najde někdo, kdo kvalifikovaně odpoví abych pochopil o co vůbec jde.

V opačném případě prosím autora, aby se ptal tak, aby to pochopilo více lidí. Tedy popisem situace a co je špatně, aby se dalo poradit jakým způsobem to zlepšit.

@riva ... já té otázce také docela nerozumím a to je důvod, abych se ani nesnažil o radu. Tazatel, jak sám napsal, ví o čem mluví a hledá tedy odpověď (radu) od někoho, kdo té otázce rozumí. Proč prosíte autora aby popsal situaci a co je špatně, když mu stejne poradit nedokážete. A kde je psáno, že je něco špatně? Tazatel se prostě chce něco dozvědět od těch, kteří rozumí jeho otázce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]