Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

IP kamera na SIM kartu do garáže

Od: ja odpovědí: 5 změna:

Ahoj, prosím o doporučení vhodné vnitřní IP kamery do garáže. Garáž má elektricky ovládané vrata a občas nemám jistotu, že jsem dveře zavřel. Chtěl bych mít tedy možnost se vzdáleně připojit a podívat se. V garáži jsou zásuvky, ale klidně může být i na baterie. WIFI v garáži nemám ani neplánuji síťovat. Potřebuji ideálně co nejjefnodušší funkční řešení, prostě kdykoliv budu potřebovat, tak si v apce v mobilu kliknu a uvidím online obraz. Nahrávat nepotřebuji. Děkuji za tipy

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Alza má nejlevnější GSM kameru za 2790 Kč (Arenti 2406), což je to nejmenší, protože pak potřebujete SIM s rozumným datovým tarifem, tak za 200-300 Kč měsíčně, což budeme mít minimálně dalších 2500 Kč ročně. Zvážil bych to zasíťování garáže, protože do budoucna se Vám Wi-Fi u auta bude jen hodit. K tomu pak nějakou obyčejnou IP kameru do tisícikoruny.

j224
hodnocení

1x
O2 nabízí roční předplacenou simku s 15,50 GB dat max. za 900 kč, takže to není taková hrůza.

hodnocení

0x

Kamera je mozno zbytocne "silne" riesenie, stacilo by prenasat stav nejakeho vypinaca, ktory by bol zopnuty v koncovej polohe brany. Potom vam vystacia lacne SMS a nie datove prenosy alebo MMS.

Prakticku skusenost mam s GSM DIN od Flajzara a potom s GSM exeo.

Ak ale mate take to nutkanie "ozaj som zatvoril", tak to je skor medicinsky problem - obsedantno kompulzivna porucha a na ukludnenie by vam mohlo stacit vzdy pri odchode cvaknut fotku mobilom. Potom ked pride nutkanie, pozriete si fotku a najdete na nej zatvorenu branu.

ja
hodnocení

Čekal jsem takový komentář :( Jde i to, že dálkový ovladač k bráně je celkem dost citlivý a má i dost velký dosah a já mám okna od bytu na jiné straně než je garáž. Tzn. omylem v kapse zmáčknu tlačítko aniž bych o tom věděl a garáž je příatupná okolnímu sídlišti.

Nechcem vas urazit. Len mam takeho otca, ktory stale kontroluje, ci zamkol :)

Nevyhoda kamery je, kontrolu urobite len vtedy, ked ju aktivne spustite. Dajte si tam spinac, ktory sa zopne, ked idu dvere nahor, tak vam to posle SMS vzdy, ked sa dvere otvoria.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]