Pouze se na monitoru zobrazí logo základní desky a nejde nic udělat
Od:pocitacodpovědí:13změna:
Dobrý den, mám základní desku GIGABYTE A320M-S2H, po spuštění PC se pouze zobrazení logo základní desky viz. foto, asi před dvěma týdny přestala jít integrovaná zvuková karta a předtím než to přestalo úplně jít tak se aktualizoval Windows a po restartu už nejde spustit, ani nejde otevřít BIOS ani boot menu, může být špatná základní deska nebo co by to mohlo být? Děkuji za odpověď
Zdravím, mohl se aktualizovat BIOS a buď se to nepovedlo, nebo to někdo přerušil. Pokud ano, tak asi servis či hodně dobrý IT technik. Zkuste ale tu baterii.
- použití kombinace kláves [Shift]+[F8] před startem operačního systému
Teď jsem taky řešil problém jak do nouzáku s nenaběhlým OS a je to jednoduché.. stačí držet shift a stisknout knoflík pro reset na PC
...
pocitac
Zkoušel jsem i PS2 klávesnici a ani nešlo z ničeho bootovat ani nešlo Boot menu otevřít, jediný co ten PC dělal je že svítila ta obrazovka s logem základní desky
Otevřít bednu od počítače a vyfotit desku a co tam máte všechno připojené... Může to být jen zdrojem,ale taky něco jiného...paměti,grafika,deska samotná...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.