Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Existuje nahrávací apka do mobilu?

Od: trew odpovědí: 10 změna:

zdravím, potřeboval bych nahrát něco do mobilu android přes mikrofon. Existuje něco takového? Vše co jsem našel umožňuje pouze přehrávat. dík

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

No, tak já mám třeba v mobilu už od prodeje Záznamník

hodnocení

2x
Ano, Samsung to ma ako vstavanu apku "zaznam zvuku". Funguje ako diktafon.

hodnocení

1x

Přes interní mikrofon? Nebo myšleno externí? Přes interní je v androidu je snad ve všech záznamník...

trew
hodnocení

měl jsem na mysli externí mikrofon.Špatně jsem se zeptal..

tim
hodnocení

0x

Pokud nepotřebuješ telefonní hovor, to už dneska prý nejde na tom stejné mobilu na kterým telefonuješ - No tak nahrávat umí spousta aplikací :))

Nevím co myslíš externí mikrofon jako přes jack nebo Bluetooth?

trew
hodnocení

přes jack, omlovám se za nepřesný dotaz

111®
hodnocení

0x

není mobil jako mobil podle OS ...Android nebo IOS. Se musíš vymáčknout pořádně..

píše v zadání Android...

111®

Aha s malým a

jigo
hodnocení

0x
tady máš výhodu pitomého androidu. funguje tak bezešvě, že po zapojení jacku nahrává z TOHO mikrofonu.
Bohužel ale je to tak pitomé, že si vždy myslí, že jde o headset, tudíž i s na zvukový výstup

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]