Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si vydelat na notebook

Od: dundynekdouzma odpovědí: 14 změna:

Takze moje otazka je jake znate dobre zdroje pro 16 leteho kluka na vydelani aspon 20 tis. na notebook samozrejme pripada brigada i by mi rodice pulku dali ale jak si vydelat ten zbytek pokud znate nakou dobrou cestu piste i na mail dekuju

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

No a jako poslední způsob, jak zbohatnout, je poctivá práce.

hodnocení

1x

no, není až tak těžké levně nakoupit a draho prodat... zvláště na Aukru... zrovna jsem dostal jeden nápad, jedna firma prodává za 100,- a lidé jsou ochotni platit 200,- - ale je s tím moře práce (přebalovat a posílat dál) :)

chlamak*

Za korunu dvě koruny? To zni dobre - posli co je to za produkt a jdem do toho

hm, já to asi zkusím sám, ale přivedla mě k tomu tahle diskuze - produkt je to přímo živý tzn. že při troše štěstí nakoupím jen jednou *smich*

ondrasek*
hodnocení

0x

Já jsem v mládí kradl ... :) a docela to neslo, ale člověk to musí umět. Později jsem začal kšeftovat... s čímkoliv , nese to lépe a je to méně nebezpečné... jen ten alkohol z polska nebyl dobrej nápad:)

hodnocení

0x
Co pěstovat domá zelenou travičku a pak se zkusit ji prodávat..dobrý kšeft, věř...
Pokud jsi chytrý, koupíš věci na ebay,amazon pak je můžeš prodat za 2x tolik na aukro.cz..a ještě si lidi řeknou jak levnonakoupili...via činský ebay=zlatý důl.

katerina*
hodnocení

0x

podstivou prací nebo brigádou. V dnešní době se nevyplácí černota! *hej*

autortetorubriky
hodnocení

hej tak jasny no ale asi dneska sezen brigadu este kdyz je krize to je prvni na co kazdy mysli myslel jsem ja nwm nakej napad treba vyrobit si letadla a prodavat je na ulici to je jen priklad ale vis aspon o co jde

petr12345*
hodnocení

0x

Spíš bych si položil otázku:

1. Proč kupovat nový notebook za 20 000 když v bazaru dostaneš slušnej (třeba s Pentiem 3) za cca 4000 Kč?

2. Proč kupovat vůbec notebook když PC vyjde při stejném výkonu podstatně levněji?

Já sám mám peněz dost a je mi víc než tobě a doposud mi stačilo PC. Třeba cca před 6 lety sem kupoval nový monitor 17 " skleněnej za 11 000, myslel jsem si co je to za bombu to byl jeden z prvních a dneska je mají v bazarech za 300 Kč. Teď jsem koupil skleněnej 21 " v bazaru za 2500 Kč a směju se těm blbcům co dají za LCD 19ku dvakrát tolik :)

1) bazarovej notebook je celkem záruka vytřískané baterky a baterka je otázka cca 2-4 tis podle modelu, dále záruka nulová... Raději bych udělal kompromis a koupil noťas za cca 12tis, bude to rozumná konfigurace, rozhodně lepší než P3, nová baterka a záruka

2) Zkusil jsi někdy přenášet pc? Tak jistě uznáš že moc mobilní neni.

Možná se ti blbci teď smějí tobě, crt z bazaru, nevim nevim jak moc bylo kvalitní, jak moc je vypálené atd, ale na lcd se rozhodně lépe kouká, má menší spotřebu a neni to taková kráva. Jinak ti musim říci že nyní se kupují spíše LCD 22,24, devatenáctky už tolik nefrčí- prodávají se, ale už ne tolik

doplněno 13.05.09 10:33:

Nu ale jsou to tvé oči tak mě to může být jedno ;)

petr12345*

Tak ten můj monitor za 2500 umí 1200 x 1600 při 100 Hz a až 1500 x 2000 maximálně. Viděls někdy LCD který by tohle uměl? A obraz je krásně ostrý při všech rozlišeních nejen při tom jednom nativním (nebo jak se tomu říká u LCD) . LCD máme v práci a že by se na ně líp koukalo se mi nezdá...

A svítí to taky jako CRT. Až vynaleznou LCD které nebudou svítit pak ho možná pořídím.

A proč bych PC přenášel? Jeden mám doma jeden v práci a jinde ho nepotřebuju. Notebook má smysl snad pro někoho kdo denně jezdí vlakem nebo autobusem.

Čéče já mam rozlišení 1680x1050, zdá se ti to málo? Nativní rozlišení ti stačí, nevim proč bych si tady nastavoval větší, abych luštil co tam je napsaný? Oči mam v pořádku, ale abych si dával co největší rozlišení? Proč?

Až LCD nebude svítit tak ti nebude fungovat, možná že sis ho v práci špatně seřídil, máš to moc jasný či já nevim co a teď to bereš šmahem že jsou to šunky.

Vlakem ani busem nejezdim, ale víš zda tazatel? Nebo co třeba do školy? Budeš se divit, ale občas to chtějí lidi i doma místo pc- dá se jednoduše uklidit, no a sem tam že ho můžou někam vzít...

Nevim proč tak odsuzuješ notebooky a lcdčka, je to tvá věc, ale nenadávej lidem kteří mají něco jiného než ty, možná by jsi to chtěl taky, ale nemáš to a tak děláš tohle i když tvrdíš že to nechceš...

A obrať si laskavě monitor ať koukáš na rozlišení 1600x1200 ;)

výtka
Upozornění od sys clayman 13. 05. 2009 11:58:32

hm, jste oba mimo téma!...

lukasek*
hodnocení

0x
A co takhle darovat krev nebo třeba ledvinu? za to by mohl někdo slušně zaplatit kdyby to zrovna potřeboval.
Samotného by mě zajímalo kolik...
keshavaji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]