Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Restarty PC

Od: tatranka odpovědí: 4 změna:
Ahojte, píšu sem s tím že už si opravdu nevim rady.
Mel jsem pc vše šlapalo Vpoho , vyměnil jsem si základní desku od přítelkyně , kterou po celou dobu používala a fungovala , nyní když jsem ji vyměnil za tu její tak jsem nainstaloval Windows klasicky vše funguje a nejednou chci si něco zahrát tak zapnu hru hraju chvilku a třeba po 5 minutách restart pc sam od sebe. Pak jsem treba sel a zapl jenom YouTube taky restart , nebo jsem něco instaloval zas restart , a kdyz jsem nic nedělal tak to běží normálně .
Mam grafiku r9 380 4gb
Zdroj 650W
Deska asrock h61m
Ram 4gb
Vsechno jsem zkontroloval jak chladič tak i vse odpojil nechal jen cpu jednu ramku zdroj , grafiku problem pořád stejny.
Provedl jsem test pres furmark nechal asi 5 min taky nic žádný reset .
Rovnou říkám ze všechno na předchozí desce fungovalo a kdyz jsem dal tuhle tak se deji tyto věci , kdyz ji používala přítelkyně která ma ted jinou desku fungovalo ji to normálně vsechno. Jaky na to mate názor? Dekuji
Je to takový ten restart ze se to vypne asi 4 vteřiny nic a pak se to zapne samo .

Restarty PC

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Takovýhle chování bylo u těch pc co jsem opravoval nejčastěji spojeno s ramkou. Zkusil bych snížit frekvenci pokud byla nastavovaná , dát ram do jiných slotů či jinou ram.

jj- jiná deska může mít se stejnými ramkami problém.. potvrzuji - na minimum požadavků fungují, ale větší nápor shodí systém

hodnocení

0x

takže běží jen v případě, že není zátěž.. - tipnul bych si, že se přehřívá... procesor - máte opravdu správně nainstalován chladič procesoru?

tatranka
hodnocení

No rekl bych ze ano vycisitil jsem chladič cely , dal tam termo pastu mx6 , tuhle desku mela přítelkyně a fungovala ji normálně , jedině by to jeste mohl delat zdroj ale ten mi predtim běžel vpohode

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]