Ahojte, píšu sem s tím že už si opravdu nevim rady. Mel jsem pc vše šlapalo Vpoho , vyměnil jsem si základní desku od přítelkyně , kterou po celou dobu používala a fungovala , nyní když jsem ji vyměnil za tu její tak jsem nainstaloval Windows klasicky vše funguje a nejednou chci si něco zahrát tak zapnu hru hraju chvilku a třeba po 5 minutách restart pc sam od sebe. Pak jsem treba sel a zapl jenom YouTube taky restart , nebo jsem něco instaloval zas restart , a kdyz jsem nic nedělal tak to běží normálně . Mam grafiku r9 380 4gb Zdroj 650W Deska asrock h61m Ram 4gb Vsechno jsem zkontroloval jak chladič tak i vse odpojil nechal jen cpu jednu ramku zdroj , grafiku problem pořád stejny. Provedl jsem test pres furmark nechal asi 5 min taky nic žádný reset . Rovnou říkám ze všechno na předchozí desce fungovalo a kdyz jsem dal tuhle tak se deji tyto věci , kdyz ji používala přítelkyně která ma ted jinou desku fungovalo ji to normálně vsechno. Jaky na to mate názor? Dekuji Je to takový ten restart ze se to vypne asi 4 vteřiny nic a pak se to zapne samo .
Takovýhle chování bylo u těch pc co jsem opravoval nejčastěji spojeno s ramkou. Zkusil bych snížit frekvenci pokud byla nastavovaná , dát ram do jiných slotů či jinou ram.
No rekl bych ze ano vycisitil jsem chladič cely , dal tam termo pastu mx6 , tuhle desku mela přítelkyně a fungovala ji normálně , jedině by to jeste mohl delat zdroj ale ten mi predtim běžel vpohode
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.