Nejste přihlášen/a.
Pokouším se odeslat fotografie meilem ,ale neustále mi to ukazuje nějakou chybu: HOSTITEL POP3 nebyl nalezen. Ověřte zda je správně zadán název serveru. Předmět Odesílání e-meilu: P 1010315,úČET "DOKUMENTY" , SERVER "POP3", PROTOKOL "SMTP" , PORT.25 , ZABEZPEČENÍ(SSL)NE , Chyba zásuvky: 11001 , Číslo chyby 0 * 800 CCCOD. děkuji za radu.
Taky jsem měl nedávno tento problém.Zajímavé na tom bylo,že mi šlo odeslat fotografie pokud jsem měl email otevřený v Mozzile,ale přes můj výchozí prohlížeč internet Explorer to nešlo.Kamarád mi poradil odinstalovat explorer a poté znovu nainstalovat a také mi doporučil reinstalaci OS.Když jsem vše udělal,je fakt,že poté to znovu fungovalo.Nejsem si jistý v čem byla chyba,ale teď to všechno znovu šlape jak má.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.