Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odeslat email - POP3 nenalezen

Od: meil odpovědí: 5 změna:

Pokouším se odeslat fotografie meilem ,ale neustále mi to ukazuje nějakou chybu: HOSTITEL POP3 nebyl nalezen. Ověřte zda je správně zadán název serveru. Předmět Odesílání e-meilu: P 1010315,úČET "DOKUMENTY" , SERVER "POP3", PROTOKOL "SMTP" , PORT.25 , ZABEZPEČENÍ(SSL)NE , Chyba zásuvky: 11001 , Číslo chyby 0 * 800 CCCOD. děkuji za radu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A fungovalo ti to předtim? Máš zkontrolované POP3 a hlavně SMTP?- to je na odeslání pošty

katerina*
hodnocení

0x

pořádně si všechno přečti a koukni na adresu atd. jestli tam opravdu nemáš nějakou chybu. Jinak občas se taky stává, že fotka je moc velká a email ji nechce a píše chybu. Nebo tam zkus poslat něco jiného jestli ti to půjde.

goby*
hodnocení

0x

Taky jsem měl nedávno tento problém.Zajímavé na tom bylo,že mi šlo odeslat fotografie pokud jsem měl email otevřený v Mozzile,ale přes můj výchozí prohlížeč internet Explorer to nešlo.Kamarád mi poradil odinstalovat explorer a poté znovu nainstalovat a také mi doporučil reinstalaci OS.Když jsem vše udělal,je fakt,že poté to znovu fungovalo.Nejsem si jistý v čem byla chyba,ale teď to všechno znovu šlape jak má.:)

skullcz
hodnocení

0x

Maverick:Ty si nakej programator ne? jen ti zavidim ze s tim umis tak jak umis,mas fandu jed maverick jed!*palec*

výtka
Upozornění od sys maverick 28. 04. 2009 16:07:42

Programátor nejsem, na to nemam hlavu :)

raduz*
hodnocení

0x

Jak pisou kolegove prede mnou - over si hlavne nastaveni SMTP, pripadne jej zkus zmenit treba na adresu tveho internetoveho providera a taky si over, jestli mas mit a nebo naopak nemas mit nastavene server pozaduje overeni apod..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]