Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký notebook?

Od: aksoj69® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

řeším nový notebook a chtěl bych poprosit o radu. Měl jsem vybraný Dell Vostro 5630 JDXH7 který mám možnost koupit za 15000 Kč nový se zárukou. Chtěl jsem Dell kvůli záruce a spolehlivému servisu. Trochu mě ale někdo od toho odrazuje že se dá koupit podstatně ůepší ntb za stejné peníze a s lepší grafikou i procesorem. Mám VR brýle Meta oculus quest 2 a možná bych i přes to hrál nějakou hru ale ten Dell má slabou grafickou kartu. Tady jsem našel parametry které by ntb měl mít. Můžete mi prosím poradit zda je možný nějaký ntb do cca 16000 Kč sehnat.

Moc děkuji za rady

meta.com/...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Za ty peníze se nový moc doporučit nedá.. snad časem něco na bazoších - mělo by to mít aspoň i7 9750 a RTX2070.

třeba sbazar.cz/...

dražší pak třeba sbazar.cz/...

takže teď kolem Vánoc sledovat bazary a prodejce z okolí - vždy požadujte jen osobní převzetí po odzkoušení - zase se na svátky objevují spousty hyen co okrádají úplně každého

hodnocení

a co třeba tento když si připlatím?

notebooky.heureka.cz/...

procesorově ok, grafika o 40% horší.. nicméně asi bych neměl výhrady.. Jde o to, jak moc velké nároky máte na rozlišení atd.

U obyčejných NTB platí, že to co je dnes za 12tis nové je na třeba třetině 3 roky starého kdysi drahého NTB. Ovšem u herních NTB je zase riziko, že to lidi prodávají pro první příznaky chyb grafiky (tj. vlastně neopravitelné v rozumné ceně).

hodnocení

Tak jsem nakonec koupil ten Dell. Za 15k dobrá cena a kvalita a hry budu hrát jen přes brýle. Kvůli tomu že v zimě bych parkrát využil ntb na hry to nemá smysl.

Moc děkuji ale za tipy a rady

moudré rozhodnutí s těmi hrami... ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]